• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Mads Bo har testet vandrensere

Leder du efter en vandrenser og filter som renser dit drikkevand, så er Carbonit svaret. Carbonit er et tysk firma, som har udviklet en række vandrensere og filtre, der renser dit drikkevand for over 99 % af pesticider, medicinrester, bakterier, mikroorganismer, svampe/gærsvampe, klor, kloroform, Lindan, DDT, Atrazin og over 90% af bly og kobber. 

Vandrenseren fra Carbonit benytter et aktivt kulfilter der produceres under streng kvalitetskontrol og alle filtre testes individuelt. Vandfiltret fjerner de skadelige stoffer vi finder i vores drikkevand uden at fjerne de naturlige gavnlige mineraler vi som magnesium og calcium.

Carbonits vandrenser installeres let og ubesværligt under vasken og kobles på din kolde vandforsyning, så hver gang du tager kold vand fra hanen, så er det renset for blandt andet pesticider og medicinrester.

Carbonit

Carbonit

Med vandrenser og filter fra Carbonit kan du let og billigt rense dit drikkevand, uden at drikkevandsfilteret fylder og skæmmer i køkkenet.
Vandrenseren installeres let under vasken og fjerner over 99% af pesticider, medicinrester og andre skadelige stoffer vi finder i vores drikkevand.
Filteret skal skiftes ca. hvert halve år og kan ligeledes købes her hos High on Life.