• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

1. Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms. Fragten er 39 kr. pr. ordre op til 999 kr. ved levering til erhvervsadresse eller pakkeshop. Der er gratis fragt til GLS Pakkeshop og Erhverv på ordre over 999 kr. GLS hjemmelevering koster 59 kr. uanset ordrens beløbsstørrelse.

2. Ordrebekræftelse/kvittering

Vi anbefaler, at du udskriver ordrebekræftelsen/kvitteringen. Ordrebekræftelsen fungerer som din dokumentation, hvis reklamation måtte blive nødvendig.

3. Betaling og sikkerhed

Det er både nemt, billigt og 100% sikkert at betale med betalingskort via Internettet. Vi tager imod Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Anyday, JCB og Mastercard. Læs mere om betalingssikkerhed herunder.

Når du sender dine betalingsoplysninger, krypteres de ved hjælp af en særlig teknologi kaldet SSL. Det er således kun PBS, der kan læse dem. Der er altså på intet tidspunkt mulighed for, at andre får adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Hvis du ønsker at betale på anden måde en ovenfor angivet, kontakt os da venligst på telefon 42783276.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Stærk kundeverifikation eller to-trins godkendelse

Fra lørdag d. 14. september 2019 vil alle, ikke kun hos www.highonlife.dk, mobil- og onlinebetalinger kræve en ekstra sikkerhed via noget kaldet “stærk kundeverifikation” eller ”to-trins godkendelse” (SCA/PSD2). Dette skyldes et nyt europæisk direktiv, som i højere grad skal beskytte dig fra, at nogen misbruger dit kort.

Det betyder for dig, at du kan blive bedt om at verificere din identitet. Den ekstra verifikation afhænger af din bank og du bliver måske videresendt til din bank for at godkende købet med f.eks. Nem-ID, fingeraftryk mm.
Du vil skulle godkende med stærk verifikation på køb foretaget med mobil- eller onlinebetalinger på beløb over 220 kr. eller hvert 6. køb.
Processen for dine betalinger hos High on Life vil derfor blive langsommere og måske mere kompliceret. Vi kan desværre ikke ændre på EU-direktivet, men vi beklager ulejligheden. Hvis du har udfordringer med at gennemføre et køb med dit kort, så kan det skyldes at din bank ikke har fået implementeret det nye direktiv. Prøv et andet kort eller en anden browser. Alternativt kan du også benytte MobilePay da det allerede fungerer i henhold til den nye lovgivning.

For mere information om PSD2/SCA-direktivet, besøg venligst Den Europæiske Centralbanks hjemmeside her: https://ec.europa.eu/info/publications/190913-safer-payment-services_en

4. Forsendelse og levering

Leveringstid: 
Hvis du bestiller inden kl. 14.00, sender vi som udgangspunkt ordren samme dag - dog kan der gå op til 2 hverdage. Når vi sender din pakke, overgår den til GLS. GLS leverer som regel pakken den følgende dag. Derfor vil langt størtsedelen af pakker bestilt inden kl. 14.00 (mandag - fredag) blive leveret næste hverdag. Pakker bestilt til levering i pakkeshop bliver også leveret om lørdagen.

Levering til pakkeshop:
Pakken skal afhentes i pakkeshoppen inden for 7 dage, ellers returnerer GLS pakken til os.
Ønskes pakken leveret påny, så opkræver vi 39 kr. i fragt for at gensende pakken.

Black Friday og jul:
Ved spidsbelastning som Black Friday og julehandlen kan man opleve længere leveringstider.
Som altid bestræber GLS sig på at levere din pakke næste hverdag, men det må desværre forventes, at der vil være enkelte afvigelser i leveringskvaliteten.

5. Prismatch og rabatkoder

Hos High on Life ønsker vi glade og tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi prismatch.

Vi matcher prisen hvis et af vores produkter sælges til en lavere pris på en anden dansk webshop.
Prisen bliver matchet, hvis varen på den anden webshop er på lager og kan leveres indenfor 1-2 dage.
Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Send en mail til [email protected] med link til webshoppen med den lavere pris, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Har du en rabatkode til Highonlife.dk, kan den ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og nedsatte varer.

6. Fortrydelsesret

Du er til enhver tid berettiget til at få pengene retur, hvis du sender varen tilbage i ubrudt originalemballage inden for 30 dage. Vi tilbagebetaler pengene på samme kontonummer som det er købt fra. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten. På køb foretaget i ugen op til Black Friday og til den 24. december er der 120 dages returret, hvis du sender tilbage i ubrudt original emballage. 

Hvornår starter og slutter fristen for at fortryde?

Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen. Dog er der ingen fortrydelsesfrit på foredrag og events ifølge gældende dansk lovgivning.

Sådan benytter du fortrydelsesretten

Hvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt, at du giver tydelig besked herom, og at du fortryder, inden fortrydelsesfristen udløber. Det er tilstrækkeligt, at meddelelsen er afsendt, inden fristen udløber. Den behøver altså ikke at være nået frem til. Få en kvittering for, at meddelelsen er afsendt, så du kan bevise, at du har overholdt fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen.  

Pengene retur

Når du benytter fortrydelsesretten, skal du have dine penge retur. Du skal have hele beløbet tilbage, som du har indbetalt, dog inden for en frist på 14 dage.

Du skal betale returforsendelsen

Det eneste, du skal betale, når du benytter din fortrydelsesret, er transporten af varen tilbage til High on Life. Hvis du nægter at tage imod varen, når den kommer, skal du være opmærksom på, at der kan opkræves et beløb, hvis der har været udgifter, i forbindelse med at varen sendes retur.

Værdiforringelse

Når du køber en vare på nettet, må du undersøge på samme måde, som du kan og må undersøge varen i en fysisk forretning.

Det betyder, at du som udgangspunkt ikke hæfter for en værdiforringelse, hvis du f.eks. tænder og slukker eksempelvis en juicemaskine. Derimod risikerer du at hæfte for en værdiforringelse, hvis du tager maskinen i brug ved f.eks. at juice rødbeder. Er maskinen taget i brug med indhold vil der minimum være en prisreduktion på 50% af købsprisen.

Hvis varen normalt er udstillet i en fysisk forretning, må du forsigtigt åbne emballagen for at vurdere varen og se, hvordan den fungerer. Hvis varens emballage har betydning ved gensalg af varen, må du ikke ødelægge emballagen eller smide den væk.

Hvis varen er blevet forringet i værdi, fordi du har brugt den mere, end man kan og må i en normal fysisk forretning, kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. Det er High on Life, der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har.

OBS: Der er ingen fortrydelsesret ved køb af billetter og Juice it Up forløb. (læs mere under  billetter til arrangementer herunder)

Returvarer sendes til:

High on Life by Mads Bo
Bohrsvej 8
8600 Silkeborg

OBS:
Returpakken kan ikke sendes til pakkeshop og du kan ikke benytte DAO da de leverer om natten - og der er vi her ikke ;-)

7. Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden for 2 måneder anses reklamationen altid for rettidig. Hvis du har en reklamation, vil vi bede dig sende en mail til [email protected], inden du evt. returnerer varen. 

8. Klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk

9. Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vores bogholderi i 5 år. Dette sker udelukkende for at opfylde regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje person.

Din e-mailadresse anvendes kun til udsendelse af vores nyhedsbrev samt andre oplysninger, som eventuelt måtte interessere dig. Også her garanterer vi, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner din e-mailadresse til tredje person.

10. Billetter til arrangementer, online forløb og kurser

Ved køb af billetter til arrangementer, sendes billetten/ordrebekræftelsen via e-mail. Billetten skal altid udskrives og fungerer som adgangskort til arrangementet. 

Ingen fortrydelsesret i forhold til dine køb af billetter, online forløb, foredrag og kurser.
Normalt har du en fortrydelsesret på 14 dage, når du bestiller varer på internettet. Men køb af billetter til kulturelle arrangementer, blandt andet koncerter og foredrag, er undtaget fra den lovbestemte fortrydelsesret. Du vil derfor være bundet af aftalen, og du er forpligtet til at betale for de billetter du har bestilt, selvom du bliver forhindret i at benytte dem.

Det samme gør sig gældende, på online forløb, foredrag og kurser.
Det vil derfor i udgangspunktet ikke være muligt for dig at ændre et allerede gennemført køb, eller at få din billet refunderet.

11. Hjælp

At handle hos High on Life er helt enkelt.

Klik på 'shop' på forsiden.
Vælg varekategori.
Klik på det ønskede produkt
'Læg i kurv'.

Herefter kan du gå til indkøbskurven eller handle videre, hvis du ønsker at købe flere ting. Du kan både ændre antallet af produkter og slette produktbestillinger i indkøbskurven - du skal bare huske at opdatere kurven.

Når du er færdig med at handle, klikker du på rubrikken gå til betaling' og indtaster dine personlige oplysninger og kontooplysninger.

Har du problemer eller spørgsmål, så send en mail til [email protected] eller ring til os på tlf. 42 78 32 76.

12. Ansvarsfraskrivelse

Al materiale på www.highonlife.dk er af generel karakter og er derfor ikke rettet mod individuelle eller konkrete rådgivningsbehov. Ved sygdom tilrådes det altid, at du søger hjælp hos din læge eller professionel behandler.

High on Life ApS kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab, direkte såvel som indirekte, som brugere måtte lide ved at anvende informationerne.

13. Konkurrence betingelser og regler på sociale medier

Ved deltagelse i konkurrencer af High on Life og High on Juice på sociale medier accepterer du følgende vilkår:

For at være med i konkurrence skal du besvare det pågældende konkurrence spørgsmål.
Deltagere skal være over 18 år. Vinderen findes via lodtrækning mellem de deltagende på opslaget.

Vinderen får direkte besked via opslaget i kommentarfeltet. Præmien kan ikke veksles til kontanter og har vinderen ikke vendt tilbage efter 14 dage fra kontakt går præmien videre til anden side.

Konkurrencer vil aldrig være hverken sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller andre sociale medier. High on Life vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part.

High on Life og High og Juice forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt.

Vi forbeholder os yderligere retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel hvis der er mistanke om snyd.

14. Behandling af personoplysninger

High on Life ApS anvender dine personoplysninger til en række formål, som primært er med henblik på at gøre din købsoplevelse hos os bedre. Vi anvender hovedsageligt dine personoplysninger for at kunne administrere dit køb og dine forespørgsler, samt levere de ønskede produkter/tjenester til dig. Herudover anvendes dine persondata også i relation til markedsføring.

Arten af de registrerede oplysninger afhænger af, hvilket produkt/ydelse, som dit køb/forespørgsel vedrører. Vi registrerer blandt andet navn, adresse og telefonnummer, 

Ret til indsigt
Du har med visse lovmæssige begrænsninger ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Du kan som kunde bede om indsigt i den persondata, der er registreret i relation til køb og forespørgsler. Du vil typisk få indsigt i faktureringsoplysninger og mere generelt persondata, der relaterer sig til dit køb.

Dine øvrige rettigheder
Du har en række rettigheder ifølge databeskyttelseslovgivningen. Du kan læse om disse i High on Life ApS databeskyttelsespolitik.

Al behandling sker i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningens og logningsbekendtgørelsens regler. For yderligere information om High on Life ApS’ behandling af personoplysninger henvises til vores databeskyttelsespolitik.

15. Ophavsret

Ophavsretten eller brugsretten til artikler, fotografier, tests, produktbeskrivelser mv. offentliggjort på denne hjemmeside tilhører High on Life. Hvis du ønsker at citere eller referere materiale fra www.highonlife.dk skal High on Life anføres som kilde.

16. PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter!
Få PriceRunner Købsgaranti i dag.

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig personligt. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er defekt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Erstatning udbetales alene for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige betingelser og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.
Ja tak, send mig til PriceRunner for registrering af Købsgaranti op til 50.000 kroner!

High on Life ApS
Telefon: 42 78 32 76
Mail: [email protected]
Etableringsår: 2006
CVR-nummer: 36965126
Kontonr.: 5979-0004006276