• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vi skal væk fra plastik og det vil vi gerne hjælpe på vej. Derfor er vi altid på udgik efter bæredygtige løsninger i det grønne køkken. For naturen og for helbredet.

Zip Top er en genistreg, hvis du spørger os – prøv at se her:


Zip Top er det nye sort

Zip Top består af 100 % platinum silikone og vigtigt af alt, så er de genanvendelige. Du slipper nemlig for den almindelig plastikpose, der kun kan bruges én gang og som derefter smides ud i skraldespanden for senere at havne i havet og ødelægge naturen og dyrelivet.

Zip Top beholderne kan stå selv og forblive oprejst, så du kan bruge dem som kop eller skål uden at de falder sammen.

Zip top tåler frost, varme og opvask

Zip Top kan snildt klare en tur i fryseren, køleskabet og mikroovnen, så du uden problemer kan varme din mad uden yderligere opvask. Og ja, når du er færdig er det blot at smide beholderen i opvaskemaskinen. Så er den snart klar til nye eventyr. Smart ikke?

Beholder med zip lukning

Du slipper for store klodsede plastikbeholdere og ikke mindst låg! Du kender det sikkert, at du er på vej ud ad døren og skal huske en lille køre-snack. Febrilsk leder du efter et låg, der passer netop til den plastikbeholder, du har fyldt med lækre sager. Hvad gør du så? Jo, du ender med at vælge en plastikpose. Dette scenarie vil du være foruden med beholdere fra Zip Top, der kan bruges igen og igen. Og igen og igen. 

Beholder til snack To Go

Zip Top er ikke kun geniale til opbevaring af retter, men også perfekte til snacks on the go. Zip Top kop beholdersættet passer f.eks. i bilens kopholder, så du nemt kan fornyes med snacks til køreturen. Du finder bl.a. vores forslag til lækre to go snacks her.

Zip Top er det nye sort. Find vores store udvalg på shoppen og vælg lige præcis det sæt, der passer til dine behov. Du finder både beholdersættet med skåle, kopper samt snack og sandwich beholder i den samlede pakke fra Zip Top. De sælges også enkeltvis i sæt og kan fås i fire forskellige farver, grå, blågrøn, lavendel og fersken.

Genanvendelig plastikposer 

Zip Top er designet med øje for miljøet. De sparer os for plastikposer og skåner miljøet og dyrelivet i verdenshavene. 8 millioner ton plastik bliver der hvert år sendt ud i vores verdenshave. Det svarer til 15 ton i minuttet! Og alene i Danmark bruger vi i gennemsnit 460 mio. plast og papirposer om året. Det er jo helt absurd, når man tænker på, hvad plastik gør ved vores natur og dyreliv. Der dør for eksempel 100.000 havpattedyr, skildpadder og 1 mio. havfugle hvert eneste år grundet menneskers massive plastforurening.


Så dette er endnu et godt argument for at give Zip Top beholdersættene plads i køkkenskuffen. Og her har vi ikke engang startet snakken om, hvordan plastik og plastblødgører forstyrrer i kroppen.....

Læs mere om Zip Top her.

 

Relaterede produkter