• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Zwilling juice saver m. vakuum - 550 ml

Accessories
Zwilling juice saver m. vakuum - 550 ml
Accessories

Zwilling juice saver med vakuum er et must have til dig, der juicer til flere dage - og så er den genial at have med på farten.

 • 550 ml
 • Medfølgende vakuum- og drikkelåg
 • Holder din juice frisk og nærringsrig op til 3 dage
 • Tåler opvaskemaskine

Vi vil gå så langt at sige, at en juicer saver med vakuum fra Zwilling bør være din tro følgesvend i dit juice-liv. Ikke nok med, at du kan holde din

Læs mere

ELLER

Pris: 279,00 kr.

Specialpris 199,00 kr.

SPAR: 80.00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Vi vil gå så langt at sige, at en juicer saver med vakuum fra Zwilling bør være din tro følgesvend i dit juice-liv. Ikke nok med, at du kan holde din juice frisk og næringsrigt i op til 3 dage grundet vakuum, så kan du også spare en masse tid - og det er vi store fortalere for. Når du alligevel er i gang med at lave juice, hvorfor så ikke lave en ekstra portion og gemme det i den geinale juice saver? Så står din juice klar til næste dag.

Den friskpressede slowjuice kan holde sig frisk i køleskabet op til 3 dage - men for ikke at miste næringsstoffer, bør du opbevare den i en lufttæt beholder i køleskabet og det er her, at Zwillings geniale juice saver kommer ind i billedet. Juice saveren er med sit medfølgende drikke- og vakuumlåg enormt praktisk. Den kan både bruges som en drikkedunk på farten, men ligeledes som opbevaringsbeholder til din juice eller smoothie. 

Juice saveren fra Zwilling er lavet af tritan plast og kan indeholde 550 ml, hvilket er en perfekt størrelse til dit daglige glas juice.

Sådan bruger du juice saver med vakuum fra Zwilling 

Når du først har lavet din juice, kræver det nærmest intet af dig. Det eneste du skal, er at hælde din friskpressede juice i din juice saver fra Zwilling, sætter det medfølgende vakuumlåg på og bruger en vakuumpumpe til at suge luften ud af beholderen. Dernæst kan du uden problemer sætte din juice på køl og ikke bekymre dig det fjerneste om, at den mister smag, farve eller næringsstoffer - for det gør den ikke. 

OBS: Vakuumpumpen sælges separat.

Produktet indeholder:

1 x Juice saver 550 ml
1 x Vakuumlåg
1 x Drikkelåg

Brugsvejledning medfølger på engelsk og tysk.

Fakta
Hvid
Produceret i
Tyskland
Produkttype
Accessories
Mål (BxLxH)
8,9 x 8,9 x 23,9
Vægt
400 gram
Varenr.
4009839527418