• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK
 • 120 dages returret

Zip Top - Samlede sæt i fersken

Zip Top - Samlede sæt i fersken
Vær den første til at bedømme dette produkt
829 kr.
5 stk. på lager
Fri fragt

Et komplet sæt af beholderer fra Zip Top.

 • 3 kopper, 3 beholderer, 1 sandwich- og 1 snackpose
 • Genial til food prepping og madrester
 • Lavet af 100% platinum silikone
 • Tåler frys, mikroovn og opvaskemaskine

Læs mere

Vælg model
ELLER
 • Fragt 39,- Fri fragt fra 499,-
 • 120 dages returret
 • 42 78 32 76

  Produktinformation

  Hos High on Life er vilde med Zip Top kopper, beholdere og poser. Det skal være nemt og simpelt at leve sundt og grønnere - og det hjælper Zip Top dig med. Nu kan du nemlig købe alle delene i én samlede pakke, der inkluderer 3 kopper (S, M, L), 3 beholdere og 1 sandwich - samt 1 snackpose. Fedt ikke? Så bliver det ikke nemmere at food prepping. Det komplette sæt fra Zip Top kommer i silikone og tåler både fryses, varmes og vaskes i opvaskemaskinen uden problemer.

  Sættet fra Zip Top er genial til opbevaring af færdigretter eller madrester. Beholderne kan hurtigt og nemt tøes op fra fryseren, varmes i mikroovnen og direkte klar til servering. De er også geniale til smoothie prepping. Du skal blot forberede dit frugt og grønt, komme det i din Zip Top beholder og så en tur i fryseren. Så er det super simpelt at tage op og smide i din blender, når du skal lave smoothies.

  Som om det ikke var nok, så er Zip Top beholderne geniale at have med på farten. Zip Top koppen passer perfekt ned i din kopholder i bilen, så du kan holde dit blodsukker stabilt til de lange køreture. Sandwich og snack poserne er geniale til snacks og let at opbevare din frokost i og medbringe på arbejdet, skolen eller til træning.

  Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dette Zip Top samlede beholder sæt til - og så slipper du for lede i vildrede efter det rette låg til din beholder eller skål, da den smarte zip lukning er super simpel. 

  Du vil opleve at det opretstående design er pladsbesparende i skuffen, fryseren, køleskabet og tasken. Desuden er Zip Top fri for plast og er lavet af 100% platinum silikone. 


  OBS: Zip Top beholderne er ikke vandtætte i lukningen.

  Produktet indeholder: 

  3 x Kopper
  3 x Beholdere
  1 x Sandwichpose
  1 x Snackpose 

  Specifikationer

  Fakta
  Fersken
  Produceret i
  USA
  Varenr.
  0850002922523

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Zip Top - Samlede sæt i fersken

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner