• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Witt Slowjuicer C9640 og Vitamix A3500i

Witt Slowjuicer C9640 og Vitamix A3500i

Den vildeste sampak af dem alle!

Køb en Witt by Kuvings Slowjuice C9640 og en Vitamix Ascent A3500i og få:
-1 stk. Greens by High on Life
-1 stk. Oil by High on Life
- og 4 valgfrie Mads Bo bøger med i ordren.

Den bedste slowjuicer og den bedste blender samlet i en pakke. 
Spar op til 1213 kr. på denne pakke.

 

Witt by Kuvings C9640 Koksgrå C9640 er en videreudvikling til den legendariske model C9600, og med den nye model har producenten finpudset maskinen l

Læs mere

10.988,00 kr.
Fri fragt

Pris som konfigureret: 10.988,00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Witt by Kuvings C9640 Koksgrå

C9640 er en videreudvikling til den legendariske model C9600, og med den nye model har producenten finpudset maskinen lidt. Modellen tager ligesom forgængeren hele frugter og grøntsager (helt op til Ø76mm), så du slipper for at skulle skære alle ingredienser i småstykker, når du skal slowjuice. C9640 giver silkeblød juice Den opgraderede model har et effektivt filter og kværnsystem, der giver din saftige og energifyldte slowjuice en mere ren og silkeblød konsistens. Den nye presseteknologi gør også maskinen en smule mere rengøringsvenlig. Design er en smagssag, men der er blevet foretaget et facelift på Witt By Kuvings C9640. En af de tydelige tiltag på den nye maskine er pulprøret, som er blevet endnu større. Derudover er slow juiceren lavet i en ny eksklusiv farve i form af koksgrå. Som forgængeren er der drypstopfunktion i krom og selve motordelen giver modellen et harmonisk og moderne udtryk. 

Produktet indeholder

1 x Witt By Kuvings C9640 i Koksgrå 
1 x Kande til juicen
1 x Kande til pulpen
2 x Rensebørster (2 forskellige)
1 x Manual på dansk
1 x Opskriftsbøg på engelsk 

Vitamix Ascent A3500i Børstet Stål

Skal der laves flydende livskraft og økologiske vitaminbomber, så er Vitamix Ascent A3500i blenderen, der kan blende alt for dig. Med de 2,2 HK blender den ubesværet hårde ingredienser og laver lækre, silkebløde smoothies på rekordtid.

A3500i har fem programindstillinger, som er Smoothies, Frosne Desserter, Supper, Puréer og Rengøring. Derfor kan du bruge den til mange forskellige måltider i familien og rengøringen klares let med lidt vand, en dråbe opvaskemiddel og en tur på rengøringsprogrammet. 
Blenderen har stadig den velkendte hastighedskontrol-knap, som lader dig styre hastigheden fuldkommen og du kan derfor kreere et hav af forskellige teksturer.

De nye funktioner ved Vitamix A3500i er blandt andet et digitalt display med touch-panel, der er en fuldkommen transparent kande, så låg og prop er også gennemsigtige. Der er installeret en sikkerhed, som gør, at blenderen ikke kan starte medmindre låget er på og bliver låget løftet eller kanden taget af undervejs, så stopper motoren indenfor 2 sekunder. Det er dog stadig muligt at tilføje ingredienser undervejs ved at tage proppen af låget.

SELF-DETECT™
A3500i har som sagt programmer, hvor tid og hastighed er bestemt for dig så du ikke skal tænke over dette. I forbindelse med Ascent-serien kommer der også en ny kande-serie. Ascent-serien har SELF-DETECT™, hvilket vil sige at alt efter hvilken kande du sætter på blenderen, så tilpasser programmerne sig i både tid og hastighed.

Rengøring
Rengøringen bliver ikke lettere end med Vitamix A3500 da den har indbygget rengøringsprogram. 

Produktet indeholder

1 x Vitamix Ascent A3500i i rustfrit stål
1 x Low Profile-kande med SELF-DETECT™
1 x Low Profile Tamper
1 x Manual på dansk
1 x First Blends opskriftsbog på engelsk

Læs mere om, hvad de forskellige modeller i Ascent-serien kan, her.


OBS: Denne pakke med 2 maskiner, Greens, Olie og bøger ses som et pakke-tilbud og kan derfor ikke kobineres med andre tilbud og rabatter/koder.

Fakta
Grå

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud