• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Hvad gør du, hvis du en dag står i køkkenet og laver din daglige smoothie eller har kastet dig over en af Mads Bos lækre suppeopskrifter og din Vitamix pludselig skriver E1 på displayet? Der er ikke noget mere irriterende end når teknik driller. Det sker heldigvis ikke så tit, men når uheldet er ude, så kan det være meget rart, at have en lille oversigt at slå op i. Så den får du her.

Vitamix typiske fejlkoder 

Fejlkode: E1
Forklaring:
Kommunikationsfejl internt i maskinen
Prøv dette: Sluk maskinen, vent 10 sek. og tænd den igen. Dette bør nulstille maskinen og slette fejlkoden. Hvis fejlen fortsætter skal du kontakte vores kundeservice eller sende en mail til [email protected]

Fejlkode: E3
Forklaring:
Maskinen er overbelastet pga. overophedning
Prøv dette: Maskinen skal køle af og i visse tilfælde op til 24 timer. Stil den gerne et koldt sted, udenfor eller i køleskabet.
Tip: For at undgå overophedning er det vigtigt, at man bruger tamperen til at presse ingredienserne ned mod kniven, mens man blender, så kniven kan få fat og har noget at arbejde med. Desuden bør man altid køre op på fuld hastighed i løbet af ca. 10 sekunder, da motoren arbejder bedst og får bedst afkøling ved at køre på fuld hastighed.

Fejlkode: --- eller Cirkel med streg over.
Forklaring: Kanden har ikke forbindelse til motorbasen
Prøv dette: Sørg for at låget er korrekt påsat og kanden placeret korrekt på motorbasen. Ellers sluk maskinen og tænd den igen.
Hvis fejlen fortsætter skal du kontakte vores kundeservice eller sende en mail til [email protected]  

Dette er en oversigt over nogle af de mest gense fejlkoder, der kan opstå. Hvis din Vitamix viser andre fejlkoder, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på telefon: 42 78 32 76 eller på [email protected] - så skal vi nok hjælpe dig og din Vitamix på rette vej igen, så du kan fortsætte din grønne livsstil - for sådan en lækker kvalitets maskine er jo ikke til at undvære.

 

Relaterede produkter