• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Vitamix Ascent Blenderkop og Skål Startsæt

Accessories
Vitamix Ascent Blenderkop og Skål Startsæt
Accessories

Lav kraftfulde blends i mindre beholdere med Vitamix' nye blenderkop og blenderskål startsæt.
Vitamix har, til Ascent-serien, lanceret dette startsæt med en blenderkop, et drikkelåg, en blenderskål, et låg og en knivbase.
Blenderkoppen kan indeholde 600 ml. og skålen kan indeholder 225 ml., begge beholdere har termofunktion, de er lavet af BPA-frit plastik og kan gå i opvaskemaskinen.

Har du allerede købt et startsæt med knivbase?
Så kan du købe ekstra blenderkopper eller blenderskåle her:
Vitamix Ascent Blenderkop 600 ml. 1 stk.
Vitamix Ascent Blenderskål 225 ml. 2 stk.

Så du behøver kun et startsæt da knivbasen passer til både blenderkopper og blenderskåle. 

Gør madlavningen ekstra nem med Vitamix' blenderkop og blenderskål. Med din blenderkop kan du lave personlige og individuelle smoothies. Opvasken er d

Læs mere

ELLER
1.499,00 kr.
Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Gør madlavningen ekstra nem med Vitamix' blenderkop og blenderskål. Med din blenderkop kan du lave personlige og individuelle smoothies. Opvasken er der ikke noget af, da du blender direkte i din smoothiekop, som du kan tage med dig på farten. Blenderkoppen passer i kopholderen i din bil eller i køleskabslågen. Med blenderskålen kan du lave din egen salsa, som du kan servere direkte i blenderskålen eller lave din egen krydderiblanding, som du kan opbevare i blenderskålen, det er kun fantasien der sætter grænser.

Med blenderkoppen fra Vitamix kan du forberede dig på en travl dag. Snit og pak ingredienserne til din blenderkop aftenen før og stil den på køl, næste morgen tilføjer du væske og skruer knivbasen på - vupti, så er der smoothies til at tage med på farten. 
Blenderkopperne kan også bruges til at lave din egen nøddedrik, hvor du kan bruge det medfølgende drikkelåg som hældetud.

Blenderskålen kan bruges til mange forskellige ting og kommer med opbevaringslåg, så du nemt kan servere direkte i skålen og opbevare resten i skålen. Skålen kan indehole 225 ml., størrelsen er perfekt til en hjemmelavet guacamole, en smoothiebowl som kan spises direkte af skålen eller en hjemmelavet krydderiblanding. 

Bladene på knivbasen er fremstillet i rustfrit stål og er af samme kvalitet som Low Profile-kanden, som fulgte med til din Vitamix Ascent Blender. På denne måde sikrer du samme fløjlsagtige teksturer. Vi elsker at du kan minimere madspild med kopper og skåle! Vitamix blenderkop og skål startsættet er nemlig designet til at minimere besværet med et sundt måltid, så du kan skynde dig ud af døren eller nyde din aftensmad med mindre madlavning og oprydning.

OBS:
Disse beholdere er kun til Ascent Vitamix-modeller.
Der må ikke blendes varme drikke i beholderen, da dampen ikke kan slippe ud.

SELF-DETECT™
Med Ascent-serien er der tænkt på fremtiden, alle produkter fra Vitamix med SELF-DETECT vil tilpasse sig din Ascent blender.
Ascent-serien har SELF-DETECT, hvilket vil sige at når du sætter Ascent Blenderkop eller skål på blenderen, så tilpasser programmerne sig i både tid og hastighed.

Produktet indeholder
1 x Vitamix Ascent Blenderkop med SELF-DETECT™
1 x Drikkelåg
1 x Vitamix Ascent Blenderskål med SELF-DETECT™
1 x Opbevaringslåg
1 x Knivbase


Produceret i
Cleveland, Ohio, USA
Produkttype
Accessories
Knive
Laserskåret rustfrit stål
Anvendelse
Hjemmebrug/Privat
Garanti
3 år
Varenr.
0703113683916

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud