• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Vitamix Ascent A2500i Grå - Inkl. gratis bog

Power-blender
Vitamix Ascent A2500i Grå - Inkl. gratis bog
Power-blender

Vitamix A2500I giver dig muligheden for slå dig løs med smoothies, supper og is med de forindstillede programmer – men den kan så meget mere end det. 

 • 10 års motorgaranti 
 • Tre programindstillinger (smoothie, is og suppe)
 • 2,2 HK-motor
 • Moderne og tidløst design

Det er ikke for sjov, når vi siger, at der er et liv før og efter en Vitamix. Med de 2,2 HK blender A2500I ubesværet hårde ingredienser og laver lækre

Læs mere

Vælg model
ELLER

Pris: 5.999,00 kr.

Specialpris 5.153,00 kr.

SPAR: 846.00 kr.

Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  30 dages returret

Det er ikke for sjov, når vi siger, at der er et liv før og efter en Vitamix. Med de 2,2 HK blender A2500I ubesværet hårde ingredienser og laver lækre, silkebløde blends på rekordtid. A2500I kommer med 3 forindstillede programmer; smoothies, is og supper. Det vil siger, at blenderen selv styre tid og hastighed, for at sikre dig et helt perfekt resultat, alt imens du kan lave andre ting. Vitamix A2500I kommer i fire forskellige farver; sort, hvid, grå og rød så du kan vælge lige præcis dén, som passer ind i dit hjem.  

Sådan bruger du Vitamix A2500I

Skal du lave smoothie, is eller noget helt tredje kan du regne med Vitamix A2500I. Kom blot ingredienserne i beholderen og oplev hvordan den kraftfulde blender pulveriserer de mest dybfrosne ingredienser – uden problemer. Du kan med fordel bruge de tre forindstillede programmer og lade den køre automatisk eller manuelt styre hastigheden, til du opnår den ønskede konsistens. Foruden de tre programmer er der en puls-knap, en tænd/sluk-knap og hastighedskontrol-knappen. Der er digitalt display med timer, så du ikke er i tvivl om tiden for det, du blender.

Ved manuel styring handler det om at øge til hurtigste hastighed inden for kort tid, da maskinen elsker at bruge sine hestekræfter. Gør endelig brug af den medfølgende tamper til at presse ingredienserne ned mod kniven. Hvis du skal lave is eller andre tykkere blends er det en stor fordel af have tamperen ved hånden. 

De første gange du bruger din Vitamix kan den lugte lidt brændt eller af varm motor, men det er ganske normalt. Med tiden vil lugten fortage sig - så bare rolig.

Når du har kørt dit blend, klargøres rengøringen nemt og hurtigt med vand. Vi vil dog anbefale at du rengør direkte efter brug, inden det når at sætte sig. 


3 programmer og SELF-DETECT

A2500I har programmer, hvor tid og hastighed er bestemt for dig, så du ikke skal tænke over dette.

 • Smoothie-program som tilpasser sig i tid og hastighed alt efter om du bruger den store kande eller smoothiekoppen.
 • Is-program til at lave dine egne lækre sorbet-is og Nice Creams på ingen tid.
 • Suppe-program til at lave dampende varme rawsupper fra rå og kolde grøntsager på 5,45 min.


I forbindelse med Ascent-serien kommer der også en ny kande-serie. Ascent-serien har SELF-DETECT™, hvilket vil sige at alt efter, hvilken kande du sætter på blenderen, så tilpasser programmerne sig i både tid og hastighed.

Et godt køb af en blender, er ikke noget godt køb, hvis den ikke kan holde – og en Vitamix er bygget til at holde. 


Sikkerhed i højsædet hos Vitamix A2500I

Sikkerhed er i højsædet. Der er derfor installeret en sikkerhed, som gør, at blenderen ikke kan starte medmindre låget er sat ordentlig på. Bliver låget løftet eller tages kanden af undervejs, så stopper motoren indenfor 2 sekunder. Det er dog stadig muligt at tilføje ingredienser til dine blends undervejs ved at tage proppen af låget.


Produktet indeholder

1 x Vitamix Ascent A2500i i Grå
1 x Low Profile-kande med SELF-DETECT™ i Tritan Eastman plast, BPA-fri
1 x Low Profile Tamper
1 x First Blends opskriftsbog (på engelsk)
1 x Power Blending af Mads Bo 

Læs om de forskellige modeller i Ascent-serien kan her.


Prismatch

Vi matcher prisen, hvis Vitamix sælges til en lavere pris på en anden dansk webshop, hvis varen på den anden webshop er på lager og kan leveres indenfor 1-2 dage og du endnu ikke har lagt en bestilling på vores webshop. Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
Send en mail til [email protected] med link til webshoppen med den lavere pris og du vil blive kontaktet samme dag.

Fakta
Grå
Produkttype
Power-blender
Mål (BxLxH)
20,5 x 28 x 43,2 cm.
Anvendelse
Privat / Ikke-kommercielt
Varenr.
0703113631917
Motorgaranti
10 år