Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

VIP Heldagsseminar med Mads Bo d. 21. marts i Kolding

VIP Heldagsseminar med Mads Bo d. 21. marts i Kolding

Forkæl dine smagsløg og bliv inspireret af Danmarks førende juicemand, når han inviterer til 1-dags seminar. Det bliver en farverig dag med fokus på alt det sunde. Ikke kun juicer og smoothies, men også de bedste tips til, hvordan han selv praktiserer en sund og balanceret livsstil, i en travl hverdag med op til flere virksomheder, et liv på landevejen, familie og børn.

Dato: Søndag d. 21. marts 2021
Sted: Comwell Hotel, Skovbrynet 1, 6000 Kolding. 
Tid: 10.00-17.00. Dørene åbner kl. 9.30

Begrænset antal kun 120 pladser

Mads Bo vil i vanlig stil gøre sundhed ultra-konkret, og hans budskaber er både praktiske og let anvendelige – og så må der gerne grines. Mads Bo har

Læs mere

ELLER
999,00 kr.
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På alle ordre over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Originalt Mads Bo Produkt

Dette produkt er udviklet af Mads Bo og opdateres løbende, for at gøre den størst mulige forskel.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Mads Bo vil i vanlig stil gøre sundhed ultra-konkret, og hans budskaber er både praktiske og let anvendelige – og så må der gerne grines. Mads Bo har siden 2003 rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Seminaret er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige.

Han går naturligvis i dybden med juice og smoothies, f.eks. hvad er godt før, under og efter træning, hvad skal du holde dig fra eller have fokus på, hvis du er diabetiker eller lider af andre livsstilssygdomme, hvilke urter kan du plukke til dine juicer i naturen osv. I det hele taget er målet, at du går derfra som din egen juice- og smoothiemester, når dagen er omme.

Mange års hårdt komprimeret viden og erfaring danner således grundlaget for seminariet, hvor humor og logik er omdrejningspunkterne. 

Forkæl dine smagsløg

Mads Bo og hans team vil presse citronen, for at give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Dagen igennem bliver du forkælet med økologiske lækkerier, der med sikkerhed giver dig inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv. Glæd dig bl.a. til at smage på plantemælk, farvestrålende juicer, stærke shots, varme supper, friske salater, grønne smoothies, lækker sorbet, alkoholfrie cocktails, knasende ’mandelmums’ og ikke mindst fortryllende islagkager! Udtrykket ’fuld forplejning’ vil for altid få en helt ny betydning. Og selvfølgelig får du udleveret alle opskrifterne, der bliver serveret på dagen.

Med stor dedikation, og fjorten års erfaring i branchen, er Mads Bos brændende ønske at motivere så mange mennesker som muligt, til at navigere i sundhedsjunglen og samtidig tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende. Så tag din ægtefælle, kæreste, veninde, ven, nabo eller kollega under armen, og kom til en forrygende dag i sundhedens tegn.


Bemærk: Begrænset antal billetter

Dato
Søndag d. 21. marts 2021
Tid
10.00-17.00
Sted
Comwell Hotel, Skovbrynet 1
Adresse
6000 Kolding

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud