Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Vildt Grønt

(8 stemmer)

Lun og lækker salat med ukrudt. 
Super tilbehør til aftensmaden. Kom noget af salaten i en VacuCraft To Go Beholder og så er der også frisk salat til frokosten næste dag.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Portioner: 3 personer

Ingredienser

  • -½ dl olivenolie
  • -3 fed hvidløg flækket på langs
  • -500 g blandede grønne blade af f.eks. mælkebøtte,
  • skvalderkål, ramsløg, vejbred og brændenælde.
  • Er du mere til tamme blade, kan spinat, salat, rucola,
  • bredbladet persille og top af majroer eller rødbeder også bruges.
  • -Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Varm olivenolie og hvidløg i en sautepande' (gerne slip-let) for ganske svag varme. Tag panden fra blusset og lad hvidløgene trække 10 minutter i den varme olie, tag dem op og læg til side. Varm panden op for høj varme og vend alle de grønne blade i, de groveste først. Varm dem igennem til de falder sammen. Kom hvidløgene tilbage i panden og drys med salt og peber.
  • Se vores udvalg af VacuCraft beholdere her.'

Tip

Vælg lyse, forholdsvis nyudsprungne blade. Lad være med at plukke ukrudt lige under træer og buske (for mange fugleklatter) eller for tæt på befærdede veje. Brug handsker til at plukke brændenælderne med.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud