• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Vegansk skvalderkålspesto
Pesto med skvalderkål og hvidløg

(2 stemmer)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Skvalderkål er eminent til pesto.
Denne veganske skvalderkålspesto smager ikke bare fremragende, den er også top sund. 


Skvalderkålen er på samme måde som brændenælde, mælkebøtte og hyben nogle af de fineste naturlægeplanter vi finder rundt om i den danske natur. 
Den vil dig kun det allerbedste. Skvalderkålen egner sig helt perfekt til både juicer, smoothies, pesto og i madlavningen generelt. Og heldigvis er det en plante som er meget sejlivet og svær at udrydde.
Rent næringsmæssigt minder skvalderkålen om spinaten, som de fleste jo kender.


Find flere opskrifter med ukrudt i min bog 'Super grønne juicer & smoothies'

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 2 store håndfulde skvalderkål
  • 1 fed hvidløg
  • 5 valnødder
  • Saften fra en 1/2 citron
  • 1 1/2 dl olivenolie
  • 1 tsk boullion
  • 1/2 dl cashewnødder
  • En smule peber

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienser på din blender og glæd dig til spisetid.
  • Får du ikke spist hele pestoen, kan du holde den frisk og lækker til næste dag i en VacuCraft beholder.