• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Vegansk paprikagryde
Vegansk paprikagryde

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Vegansk paprikagryde med smag af cremede champignon, peberfrugt og sød paprika - en hurtig og nem aftensmad, der passer sig selv og som smager himmelsk. Vi har erstattet den klassiske madlavningsfløde med risfløde for at bevare den lækre og cremede konsistens.

Servér med f.eks. ris, bulgur, speltkerner, kartofler eller lignende.
Portioner: 4
Tilberedningstid: 40 min
Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 peberfrugt
  • 200 g champignon
  • 1 dåse butter beans
  • 100 g soltørrede tomater (i mundrette stykker)
  • 1 dåse hakket tomat
  • 1 spsk. tomatkoncentrat
  • 1 dåse hakket tomat
  • 2 dl risfløde
  • 2 dl vand
  • 3 spsk. sød paprika
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1 tsk sukker

Fremgangsmåde

  • Hæl olie i en gryde og varm løg og hvidløg ved jævn varme. Tilsæt dernæst de øvrige ingredienser og lad paprikagryden simre i 30 minutter. Rør jævnligt i gryden.
  • Du kan eventuelt jævne sovsen inden servering.