• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Vegansk lasagne
Vegetarisk ret med linser, aubergine og squash

(2 stemmer)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Lækker og smagfuld vegansk lasagne lavet på Vitamix. Det skal være super simpelt at leve grønt, så derfor har vi lavet den italienske klassiker og børnenes favorit i en vegansk udgave. Velsmagende tomatsauce af peberfrugt, løg, hvidløg og krydderier, hjemmelavet bechamelsauce med cremede cashewnødder og olivenolie og lækre svampede lasagneplader af aubergine og squash går op i en højere enhed i denne fantastiske veganske lasagne. Vi er vilde med den hos High on Life og vi tror på, at den også vil hitte hos dig og ikke mindst dine børn. En perfekt måde at få flere grøntsager i ungerne på.

Portioner: 4 personer
Tilberedningstid: 45 minutter (inkl. bagetid)
Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • Lasagnefyld:
  • 1 dåse flået tomater
  • 2 spsk. tomatpure
  • 1 gulerod
  • 1/4 løg
  • 1/2 hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 dåse kogte linser
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 tsk boullion
  • 1 tsk sød paprika
  • 1,5 dl vand
  • Lasagneplader:
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • Bechamelsauce:
  • 1 dl cashew nødder
  • 2 spsk. oliven olie
  • 2 spsk. vegansk parmesan ost
  • 1/4 tsk salt
  • 1 dl vand
  • Tilføj en lille smule revet muskatnød og evt. citron skal

Fremgangsmåde

  • Tilføj alle ingredienserne til din tomatsauce i din blender og blend den varm. Brug suppeprogram, hvis du har en Vitamix.
  • I mens blenderen kører, så udnyt tiden og skær aubergine og squash i skiver på den lange led. Når tomatsaucen er blendet færdig, så tilføjer du linser. Husk at skyl dem efter med rent vand, før du putter dem i blenderen. Kør på lav hastighed i 5 sekunder, så linserne er fordelt i saucen.
  • Dernæst laver du bechamelsaucen. Tilføj alle ingredienserne i din blender og blend til den har den ønskede konsistens. Hvis du har skålesættet fra Vitamix kan du med fordel bruge denne.
  • Fordel skiftevis tomatsaucen, pladerne og bechamelsaucen i et ildfast fad og varm i ovnen på 200 grader i 50 minutter.