• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vegansk julemad

Her får du gode og sunde ideer til vegansk julemad. Vi undgår så vidt muligt at erstatte kød med majsstivelse og soja, men satser i stedet pengene på grøntsager - også i vores juleopskrifter. Skal vi have mere mæthed, så går vi efter proteinrige linser, bælgfrugter og nødder. Opskrifterne går også godt som tilbehør til kød og er altså en suveræn måde at liste lidt flere grøntsager ind i julemenuen - uanset om du spiser kød eller ej. 


Svampe-nøddepostej

En svampe-nødde pate er dejlig til julemiddagen. Den har en dejlig, fyldig umami smag, som er lige det, man kan have glæde af, hvis man har valgt kødet fra eller som supplement til det grønne tilbehør. Se opskriften her


Fyldt butternutsquash 

Denne opskrift er perfekt til dig, som gerne vil have et alternativ til den veganske nøddepostej. Det er super simpelt at lave, og kødspiserne får helt sikkert svært ved at holde fingrerne fra det. Find opskriften her.


Grønkålssalat

Vi er sikre på, at denne grønkålssalat vil falde i god jord hos de fleste. Kombinationen af det søde fra appelsiner, det syrlige fra granatæblekerner samt det fede fra pinjekernerne forkæler alle sanser. Find opskriften her.


Hvidkåls- og æblesalat

Vegansk eller ej, salat er der altid plads til i en julemiddag. Salaten her er super nem at tilberede og får med dens dressing en ret genial smagssammensætning og et skønt bid. Du kan for variationens skyld sagtens udskifte hvidkålen med rødkål og/eller spidskål. Det vigtigste er at få gjort kål på...kålen. Se opskriften her.


Julesalat

Salaten har en festlig rød farve fra rødbede, smager af lakrids, har sødme fra pæren og et lille pift af syre fra granatæblen. En friskt salt, som også kan bruges som modspil til den lidt tunge julemad. Se opskriften her.


Vegansk ris ala mande 

Ris ala mande smager skønt, men hvad er alternativet, hvis man ikke er fan af den klassiske fløde? Vi har lavet en lækker vegansk ris ala mande til dig, hvor mælken og fløden er udskiftet med mandeldrik og vegansk flødeskum. Gå til opskrift.

Find masser af andre plantebaserede opskrifter her.

Relaterede produkter