• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vegansk coleslaw

Med gulerødder og spidskål

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

En coleslaw som kan spises af alle. 

Coleslaw er det ultimative tilbehør til aftensmaden - uanset om det er til en sandwich, burger eller som salat til din aftensmad er denne veganske version af coleslaw et kæmpe hit.

Den veganske coleslaw smager fantasisk og en god måde at få sine grøntsager på - særligt på grund af den lækre og cremede dressing det er vendt i. Vi er fan.

Ingredienser

Grønt
  • 8-10 gulerødder
  • 1 spidskål
Dressing
  • 250 g tofu
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 citron - saft
  • 2 tsk. dijon sennep
  • 1 tsk. salt
  • 1⁄2 tsk. peber

Fremgangsmåde

Grønt
  1. Riv gulerødderne
  2. Snit spidskålen fint
Dressing
  1. Blend alle ingredienserne til dressingen i en blender
  2. Bland dressing og de snittede grøntsager godt sammen i en skål