Fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Vegansk carbonara pastasauce

(31 stemmer)

Dette er mit veganske take på den klassiske italienske carbonara sauce. Hemmeligheden når man skal efterligne fløde, ligger i cashewnødderne. Sammen med gærflager, og lavet på en Vitamix-blender, opnår du med lethed den cremede konsistens på saucen, som alle elsker. Ingen vil gætte, at du hverken har brugt fløde eller æg i din sauce. Selv børn smasker sig i den, uden at tænke over, at de kører blomkål ned i lange baner. Den silkebløde, hvide sauce er ovenikøbet fantastisk på de fleste pastatyper. Servér den med ristede svampe og få det velkendte udseende. Eller prøv den oven på en gang grøntsagspasta af sød kartoffel. Svits sød kartoffelpasta med en håndfuld frisk spinat på pande, vend den veganske carbonarasauce i og du er i himlen.


Laves på under 6 minutter på en Vitamix blender.


Du finder flere sunde grøntsagspasta former og grøntsagspasta-saucer under temaet,
'Grøntsagspasta og saucer på under 6 minutter'.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.


Portioner: 2-3 personer
Tilberedningstid: 5 minutter og 45 sekunder

Ingredienser

  • 120 g Blomkål
  • 2 hvidløg
  • 2 dl. Cashewnødder
  • 1 spsk. citronsaft
  • 4 spsk. gærflager
  • 200 ml. vand
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  • Fremgangsmåde:
  • Kom alle ingredienserne i blenderen i den listede rækkefølge. Blend på din Vitamix på suppe-programmet eller i start på hastighed 1 og øg til hastighed 10 og blend 5,45 min på hastighed 10.
  • Lav din egen sunde pasta af squash, gulerødder eller brug fx en boghvede eller bønnepasta.
  • Vend pasta og sauce sammen i en skål og servér.
  • Tip:
  • Server med ristede svampe af eget valg og evt. tang-bacon.
  • Husk, undgå madspild, gem dine retter i en VacuCraft beholder og behold saft og kraft i op til 3-5 dage ekstra.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud