Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Vandmelon Gazpacho
Kold suppe med vandmelon, tomat og rød peber

(28 stemmer)

Hvis du ikke ved hvad gazpacho er, så er det en kold tomatsuppe.
Men her er det lige blevet taget et skridt videre, hvor den er blevet peppet op med vandmelon.
Det lyder måske som en spøjs kombination med vandmelon i en suppe, men tro mig, det er en fantastisk smagsoplevelse.


Skær nogle små tern af vandmelon og agurk, rist nogle pinjekerner og brug det som topping til din suppe.
Denne suppe er fantastisk til en varm sommerdag, hvis du ikke lige føler for at skulle spise en portion varm mad.


Find andre suppeopskrifter i min bog "Power Blending"

Portioner: 4
Tilberedningstid: 15 min (1-2 timer på køl)
Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 1/4 vandmelon, kernefattig
  • 1 fed hvidløg
  • 4 store tomater
  • 1 agurk
  • 1 rød peber, uden stilk og kerner
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Salt og peber
  • 1 dl. olivenolie (kan undlades)

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i kanden, på nær olivenolien.
  • Skærl ingredienserne i mindre stykker, så de kan være i kanden.
  • Hvis du vil have en flottere lys rød farve på din suppe, så kan du skrælle din agurk inden den kommer i blenderen. Gem skrællen til pynt af din suppe.
  • Kom til sidst salt & peber med i kanden, stil derefter din kande med alle ingredienser på køl i en til to timer.
  • Når indholdet er kølet, tager du kanden ud og sætter på din motorbase.
  • Start på laveste hastighed, men øg i løbet af de første sekunder til fuld hastighed. Brug tamperen til at presse ingredienserne ned mod kniven med.
  • Blend på fuld hastighed i 20-30 sekunder og derefter er suppen klar til servering.
  • Hvis du vil have olivenolie i, som der er i en traditionel gazpacho, så blend på hastighed 2 imens du stille hælder olien i gennem hullet i låget.
  • Pynt din suppe med tern af agurk, vandmelon og ristede pinjekerner. Velbekomme!

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud