• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Tranebærbrød

Glutenfri brød

(2 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Det fede ved at have en blender fra Vitamix er, at du på ingen tid kan lave lige den mel, du ønsker - hvilket giver dig mulighed for at lave det glutenfri.

Vi har lavet en glutenfri version af et tranebærbrød, så nemt bikses sammen på blenderen. Tranebærbrødet er det perfekte mellemmåltid i juletiden, men det smager så godt, at det kan spises året rundt. 

OBS: Du skal bruges havregryn i opskriften. Hvis du køber glutenfri havregryn, er du sikker på, at du får et 100% glutenfrit produkt. 

Ingredienser

  • 200 g tørrede tranebær
  • 2 spsk. loppefrøskaller + 10 spsk. vand
  • 150 g havregryn
  • 130 g mandler
  • 1⁄2 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 dl havredrik
  • 50 g akacie honning
  • Et nip salt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen ved 200°C varmluft
  2. Blend havregryn og mandler til mel
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser - bortset fra de tørrede tranebær - og blend
  4. Rør nu de tørrede tranebær i med en dejskraber
  5. Hæld dejen ud i en beklædt brødform og bag i 45-50 minutter
  6. Lad den køle af før du skære i den