• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Tovlig tofu
Suppe med ingefær

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Hvis du er vild med ingefærshots, vil du med sikkerhed også elske denne delikate og smukke suppe.


Udover mætheden byder denne velsmagende suppe ind med store mængder protein fra tofuen.


Både hvidløg, chili og ingefær hæver forbrændingen og hjælper med at bekæmpe betændelsestilstande samt styrker immunforsvaret.


Den store og stærke smagsoplevelse smyger sig ind under huden, varmer og tilfører din krop alt, hvad den drømmer om.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 250 g drænet tofu
  • 3 mellemstore gulerødder
  • 3 cm ingefær
  • Salt, peber, chili
  • 4 dl vand
  • 2 spsk kokosolie eller god gammeldags smør
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 tsk grøntsagsbouillon, gerne af mærket Herbamare

Fremgangsmåde

  • Løg, hvidløg og ingefær hakkes og kommes i en gryde, hvor det svitses i kokosolie med chili (efter smag), salt og peber. Efter et par minutter tilføjes 4 dl vand, grøntsagsbouillon, grofthakkede gulerødder og tofu i tern. Hele molevitten koges i ca. 8 minutter, hvorefter det blendes med stavblender eller i en almindelig blender (bedst). Suppen hældes tilbage i gryden og smages til med salt og peber. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en mere flydende konsistens.

Tip!

Ingefær er fantastisk - med heftig smag! Tilsæt en smule mindre, hvis du ikke er hærdet tilhænger.