• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Topping til blender supper

Vi er ikke alene om, at elske blender supper. Mange køber Vitamix fordi den er genial til at lave cremede smoothies, men når den først rykker ind i køkkenet bliver den brugt som fast køkkenhjælper. En af de ting vi hører igen og igen er, hvor lykkelig vores kunder er for at den kan lave nemme og sunde supper. Enkelte synes dog, at suppen ikke kan mætte dem nok.

Her får du vores bedste tips til at lave mættende blender supper. 


Grønt

Hak lidt ekstra tomat, rød peber, forårsløg, majs, ærter og andre grøntsager og fyld i små skåle. Så kan alle mand toppe suppen med lidt ekstra bid og knas.


Nødder

Lad nødder være en del af suppen, det gør dem også mere cremede. Cashewnødder er særlig geniale til dette. Men du kan også drysse både nødder og kerner oven på den færdige suppe.


Korn

Har du en rest ris, perlebyg, quinoa, pasta eller lignende er det lige til højrebenet at putte det ned i suppen. Det passer stort set til alle typer af supper.


Bælgfrugter

Bælgfrugter er geniale fordi de er proteinrige og mættende. Der findes en masse forskellige forkogte bønner, linser og kikærter på dåse som er nemme at bruge. Skal det være ekstra luksus kan du marinere dem i lidt olie og krydderurter eller give dem en tur på panden med spicy krydderier.


Tofu, kylling mm

Du kan drysse med steg tofu, kylling, bacon eller hvad der giver dig nydelse og som passer til dagens suppe. 


Chunky blender suppe

Hvis du hellere vil have at toppingen bliver en del af din suppe, så kan du gøre den mere chunky på denne måde: Tilføj grøntsager, forkogte kikærter eller færdigstegt kylling når suppen er blendet færdig. Kør din Vitamix på hastighed 1-2 stykker i 5-10 sekunder, så "grovhakker" kniven indholdet, og du får en chunky og mættende suppe med bid.

Se alle vores suppe opskrifter her

Relaterede produkter