Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Tigerrejer på spyd

(0 stemme)

Sommersalater med friske tigerrejer. Velegnet til grill.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 400 g kæmperejer, gerne med halestykke
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1 spsk finthakkede soltørrede tomater
  • 1 kvist frisk basilikum
  • 2 håndfulde blandede salatblade fra haven
  • Olie
  • Salt og peber
  • PESTO
  • 2 dl blandede krydderurter, f.eks. løvstikke, persille og purløg
  • ½ dl olivenolie
  • 3 spsk reven parmesanost
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 30 g pinjekerner eller hasselnødder
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Blend ingredienserne til pesto og smag til med salt, peber og citronsaft. Læg rejerne i en alubakke, tilsæt olie og de øvrige ingredienser og lad dem marinere i køleskabet 1 time.
  • Vask salaten.
  • Når grillen er klar, sættes alubakken på grillen, og rejerne med marinade grilles ved stærk varme i max. 5 minutter – når de skifter farve til lyserød, er de færdige. Imens anrettes salaterne på fire tallerkner, rejerne lægges på, og der serveres straks.
  • Pynt evt. med lidt friske krydderurter og server med pesto og godt brød til.
  • OBS! Husk at lægge spyddene i vand et par timer, inden de grilles.