• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Tigerrejer på spyd
Grillede rejer

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Sommersalater med friske tigerrejer. Velegnet til grill.


Prøv andre plantebaserede retter fra min bog 'Super Simpel Sundhed'.

Ingredienser

  • 400 g kæmperejer, gerne med halestykke
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1 spsk finthakkede soltørrede tomater
  • 1 kvist frisk basilikum
  • 2 håndfulde blandede salatblade fra haven
  • Olie
  • Salt og peber
  • PESTO
  • 2 dl blandede krydderurter, f.eks. løvstikke, persille og purløg
  • ½ dl olivenolie
  • 3 spsk reven parmesanost
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 30 g pinjekerner eller hasselnødder
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Blend ingredienserne til pesto og smag til med salt, peber og citronsaft. Læg rejerne i en alubakke, tilsæt olie og de øvrige ingredienser og lad dem marinere i køleskabet 1 time.
  • Vask salaten.
  • Når grillen er klar, sættes alubakken på grillen, og rejerne med marinade grilles ved stærk varme i max. 5 minutter – når de skifter farve til lyserød, er de færdige. Imens anrettes salaterne på fire tallerkner, rejerne lægges på, og der serveres straks.
  • Pynt evt. med lidt friske krydderurter og server med pesto og godt brød til.
  • OBS! Husk at lægge spyddene i vand et par timer, inden de grilles.