• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Suppekur eller grøn livsstil?

Det er populært at gå på suppekur! Men når suppekuren er slut, tager du ofte det hele på igen. Derfor vil vi gerne inspirere dig med en anden tilgang til suppekure. Her kan du læse om en god måde at bruge suppe til at opnå og vedligeholde en sund vægt.

Vi tror ikke på kortvarige kure og detox. Derimod tror vi meget på en afgiftende livsstil. En afgiftende livsstil handler om vedvarende sundhed, hvor vi dagligt gør små tiltag for at pleje sit velbefindende. Frem for at gå på ekstreme og udpinende suppe, juice og detoxkure et par gange om året. For let’s face it, det er hvad en suppekur er. Den er hård, udsultende og opslidende og gør dig social handicappet. Tilmed er du i stor risiko for at skubbe din forbrænding i den negative retning, når du udsætter dig selv for stramme kalorierestriktioner.

 

Tab dig med smoothie og suppe

Men lad os ikke tale dig fra suppen. For vi elsker suppe og den er helt genialt for dig, som gerne vil sætte lidt ekstra point ind på grøntsagskontoen. Det er altså en super enkel måde at øge sit grøntsagsindtag gevaldigt.

Vil du gerne tabe dig eller vedligeholde en sund vægt, så vil vi anbefale dig at gøre dette:

# Drik friskpresset juice, der er så mange fordele – prøv at se her.

# Få styr på dit fundament – læs hvordan her.

# Lær at vælge fra, frem for at sætte nye tiltag i gang. Det er undervurderet, hvor meget sundhed og vægttab du kan hente her - Se hvordan her.

# Erstat et måltid om dagen med en smoothie eller suppe. Det er en nem måde at blive mæt, næret og tilfreds. Du har mulighed for at fylde på med grøntsager og samtidig holde hånd i hanke med det, du indtager. Med en Vitamix kan du lave cremede smoothies på 1 minut og rygende varme supper på 5,45 minutter, og du kan endda bruge frosne ingredienser. Vi har en stor suppe guide her med opskrifter.


Se her, hvordan du kan bruge juice i dit vægttab.

Relaterede produkter