• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK
Lad os se det i øjnene. Alt for mange starter et nyt år med forkølelse, ekstra vægt på sidebenene, hudproblemer og en følelse af træthed og tyngde. Og det er altså ikke nogen tilfældighed, at det er lige netop her, vi ofte bliver ’ramt’ - eller ’får’ influenza. Julen kan nemlig være en hård nød at knække for kroppen. 


Her får du vores 5 bedste råd til at komme helskindet gennem julen


1. PRIORITÉR DIN NATTESØVN: 
Og har du af den ene eller anden grund ikke fået den, så sørg for at få en ’morfar’ i løbet af dagen. Med andre ord, er du træt: sov. 

2. FÅ DAGSLYS, FRISK LUFT OG ILT: 
Som mennesker er vi ganske enkelt designet til at skulle bevæge os. Når vi gør det, fodrer vi vores celler med livgivende, blodcirkulerende og energiproducerende ilt. Smil tilbage til solen og husk at trække vejret helt ned i bunden af maven. Det vigtigste, vi kan byde vores celler er ilt – ikke mad. 

3. DRIK VAND: 
Da vores krop består af 70% væske – og blodet helt op til 94% – er vand et absolut must, hvis du ønsker at træde ind i det nye år med en sund, flot og energi-drevet krop. Som tommelfingerregel anbefales det at drikke 1 liter vand pr. 30 kg kropsvægt dagligt. 

4. FYLD PÅ MED PLANTER: 
Udover at spise planter i fast form som f.eks. salater, ovnbagte rodfrugter og dampede grøntsager, vil vi klart anbefale at drikke en daglig juice eller smoothie. Optimalt set en af hver. Juicer og smoothies er geniale, fordi de booster sundhedskontoen og har et højt indhold af vigtige næringsstoffer, som oven i købet kommer i letoptagelig form. Juicer og smoothies er den ultimative genvej til flere planter. Find masser af opskrifter her.

5. GØR DET NEMT FOR DIG SELV: 
Undgå at møde op til et julearrangement med pebernødder, juleslik og gløgg på tom mave. Det er nemmere at begrænse sig, hvis kroppen allerede er blevet fodret af med ’gode, sunde sager’. Men hey – føler du for det, så smag på det hele. Brug alle dine sanser og vær nærværende. Men gør det intelligent.  


Har du lyst til mere inspiration til Super Simpel Sundhed? Så se her.
 

Relaterede produkter