• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Squashbrød
Morgenmadsbrød med squash

(0 stemmer)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Lækkert og svampet morgenmadsbrød med squash - genial til at spise til morgenmad eller når den lille sult trænger sig på.


Hvis du er kørt fast i dine vante morgenmadsrutiner, er squashbrødet nemt at bikse sammen, og så har du hurtig morgenmad. Da squash tilfører en masse fugt til dit bagværk, kan squashbrødet nemt holde sig i flere dage.


Ingredienser

  • 400 g squash
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 1,5 dl plantemælk (eller vand)
  • 2 æg
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 0.5 tsk stødt ingefær
  • 6 dl havregryn
  • 30 g hakkede mandler

Fremgangsmåde

  • Tænd først ovnen på 180° varmluft
  • 1. Riv squash på den grove side af rivejernet, drys med lidt salt og lad det stå i 5 minutter og pres væsken ud
  • 2. Blend loppefrøskaller, plantemælk (eller vand), æg og honning til en jævn masse - brug el-pisker hvis du ikke har en Vitamix
  • 3. Bland kanel, kardemomme, ingefær, havregryn og hakkede mandler godt sammen
  • 4. Kom squash og tørblandingen i æggeblandingen og rør det godt sammen
  • 5. Kom massen i en form med bagepapir og bag i 45 minutter