• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK
  • 120 dages returret

Spizy Thai suppe
Suppeopskrift med ingefær, chili og koriander

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Wup wup... så er der pludselig dømt asiatiske undertoner. Jeg elsker thaimad og glemmer aldrig, da jeg første gang smagte 'tom kha gai suppe'.


Med inspiration fra østen, har jeg designet denne ultra cremede sag, som jeg er fuldstændig overbevist om, at du vil elske. Masser af grøntsager, masser af smag og ikke mindst masser af power.


Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Portioner: 2-3 personer
Tilberedningstid: 5 minutter og 30 sekunder

Ingredienser

  • 1 mellemstor gulerod
  • 1 skive hvidkål (75 g)
  • 1 stilk bladselleri
  • 1/2 rød peberfugt (med top og kerner)
  • 1/4 squash
  • 1/4 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 cm ingefær
  • 2-4 cm mild chili
  • 125 g cashewnødder
  • 1/2 tsk. stødt koriander
  • (eller en lille håndfuld frisk)
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk bouillon
  • (gerne af mærket Herbamare)
  • 5 dl vand

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i blenderen. Indstil maskinen på suppeprogrammet, eller start på laveste niveau og øg til højeste hastighed i ca. 5,30 minut.
  • Hvis nødvendigt, brug tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven til at starte med.
  • Opskriften er glutenfri og vegansk.
Når løg ikke bliver svitset, kan det godt være gennemtrængende i smagen og derfor skal der ikke bruges så meget. Du kan også erstatte rødløg med et halvt forårsløg.