Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Spinatpandekager
Frisk spinat

(20 stemmer)

De her glutenfrie spinatpandekager er både sunde, mættende og særdeles lækre. De kan laves med mange forskellige meltyper så hold dig ikke tilbage fordi du ikke lige står og har den rette type mel. De smager fantastisk med næsten alt slags fyld både til aftensmad og frokost. Personligt elsker jeg dem med ærtehummus eller pesto og avokado.

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 2 dl fuldkornsmajsmel eller kikærtemel
  • 1 dl quinoamel eller boghvedemel
  • 3 æg
  • 2-3 håndfulde frisk spinat
  • 3-4 dl vand
  • Salt og peber
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge staven til at presse massen ned mod kniven. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie.

Original Mads Bo opskrift

Denne opskrift er udviklet personligt af Mads Bo.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud