• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Spinat vafler
Spinat vafler

(2 stemmer)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Lækre vafler med spinat. Spinatvafler er en god måde at få inkorporeret mere grønt i din morgenmad eller frokost. Spinat er rig på klorofyl, der er plantens "blod", og så er den super basedannende. Spinat har et højt indhold af K-vitamin, A-vitamin, mangan, magnesium, C-vitamin m.fl. og ikke mindst kostfibre, der giver en god mæthedsfornemmelse. Perfekt til en let frokost toppet med årstidens salat og måske en lille dressing, hummus, pesto eller lignende, hvis det skal være rigtigt frækt. 

Portioner: 1
Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1 dl frosne ærter
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1 håndfuld frosne broccoli
  • 1-2 dl havegryn afhængig af, hvor faste de skal være.
  • 5 æg
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1 spsk. bagepulver
  • 1 tsk kanel eller kardemomme

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne i din blender til den har den ønskede konsistens. Fordel dejen jævnt i vaffeljernet. Brug evt. en ske/dejskraber eller lignende til at fordele dejen ud. På denne måde får du de flotteste vafler ;)
  • Top vaflerne med årstidens salat og måske en lille dressing, hummus, pesto eller lignende, hvis det skal være rigtigt frækt.