• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Sorte bønneburgere
Sorte bønner og korianderblade

(1 stemme)

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Vi mennesker er i høj grad vanedyr og mange af os er podede med, at vi tænker kød på tallerkenen først og derefter på tilbehøret.
En udfordring kan være, at maden på tallerkenen ikke ligner det, den plejer, at nogle forestiller sig, at de ikke bliver mætte nok eller at man slet og ret ikke tror, man får protein nok.
Heldigvis er udviklingen ved at vende og flere og flere spiser langt flere grøntsager og hele retter baseret på planter.

Prøv mine sorte bønneburgere, de både ligner kød og gør dig mæt.
Sværhedsgrad: Let

Ingredienser

  • 1/2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld friske korianderblade
  • 1 dåse sorte bønner
  • 60 g majsmel
  • 1 stort æg
  • 2 tsk soya sauce
  • 1/2 tsk peber
  • 1 tsk. bouillon gerne af mærket Herbamare

Fremgangsmåde

  • Start din Vitamix-blender på hastighed 3-4 og kom løg, hvidløg og koriander ned igennem hullet i låget.
  • Når det er hakket tilføjes de resterende ingredienser og massen blendes kort sammen til det har en delle-konsistens i ca. 20 sek., vol 5-6.
  • Husk at bruge tamperen til at presse massen ned mod kniven.
  • Tag masse ud og form til bøffer. Bøfferne steges 3-5 min på hver side på panden med smør eller kokosolie