• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Mange opfatter smoothie som en ekstra luksus og dermed en ekstra udgift. Men faktisk er smoothie helt genialt til at give dig sundhed på budget. Prøv at se her:


Måltidssmoothie

For det første, så skal du sammensætte din smoothie, så den bliver til et måltid. Så bliver din smoothie ikke ekstra krymmel på toppen, men erstatter i stedet det, du ellers skulle have spist. Når du skal lave en mættende smoothie, så er det vigtigt, at du fokuser på grøntsagerne og sørge for, at du får tilsat protein og fedt fra f.eks. nødder, bælgfrugter mm. Se Mads Bo lave mættende smoothies her.


Grøntsagssmoothies

Fokuser på grøntsagerne. De er langt billigere end alverdens eksotiske frugter. Tilmed er de meget mere interessante i forhold til næring, fibre og drøjhed. Frugt smoothies bør betragtes mere som en dessert, hvis du spørger os.


Smoothies på vand

Skift til vand. Drop yoghurt, skyr, plantemælk, saft osv. Det er et fordyrende led i din smoothie. Skift i stedet til helt almindelig postevand. I smoothie365 drikker vi hver uge en simpel smoothie baseret på vand – læs mere her.


Grøntsagsrester i smoothies

Gem dine grøntrester i fryseren eller luftfri beholder i køleskabet. Inden ugen er omme kan du nemt have samlet rester til en spændende free-style smoothie. 


Billige smoothies 

Hold øje med gode tilbud og madspilds tilbud på frugt og grønt. Køb ind, klargør og put i fryseren. Så har du sikret dig virkelig billige smoothie ingredienser. Se her, når Mads Bo klargører ingredienser til fryseren.


Høst selv til dine smoothies

Har du en have eller bor du tæt på en skov? Dyrk grøntsager, pluk bær, frugt og vilde urter. Alt sammen ting, der sagtens kan gemmes i fryseren til vinterens smoothie.

Relaterede produkter