• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Skønhed kommer indefra

Skønhed kommer indefra

De fleste ved, at ingredienser som agurk og avocado er fantastiske til ekstern brug, men det er først, når vi begynder at indtage dem, at vi ser den helst store forandring. De bliver simpelthen en del af os.

Grøntsagsjuicer kan forebygge uren hud 

Det, vi kommer i kroppen, er meget vigtigere, end det vi smører på den. Jeg har selv døjet med eksem, psoriasis og ekstrem uren hud. Jeg kender derfor alt for godt til de følgevirkninger, der er ved at gå rundt og ligne en pizza med ekstra ost. Jeg har prøvet et utal af cremer - flere af dem receptpligtige. Men det var først, da jeg ændrede det, jeg drak og spiste, at jeg så den helt store effekt.

Med den viden og de erfaringer jeg har gjort mig efter at have arbejdet med juicer og smoothies i over 10 år, er jeg fuldstændig overbevist om, at ALLE juicer og smoothies har en kanon positiv effekt på huden. Så er der selvfølgelig enkelte ingredienser, som er bedre end andre. Men generelt er juicer og smoothies en god kilde til antioxidanter og næringsstoffer som A-, B-, C- og E-vitamin, der alle spiller en stor rolle i ældningsprocessen.

Det er altid godt at indtage så mange forskellige farver som muligt. Farvepigmenterne fra kulørte frugter og grøntsager lagres nemlig i underhuden, hvilket også er grunden til, at man nemt kan se, hvem der f.eks. indtager mange gulerødder. Undersøgelser viser faktisk, at man ved at drikke et glas friskpresset gulerodsjuice om dagen kan firedoble kroppens egen solbeskyttelsesfaktor. Så jeg er meget stor fortaler for at drikke sin solcreme i form af gulerødder.

Husk at putte olie i juicen. Den er særlig vigtig, da den stabiliserer blodsukkeret og sikrer en bedre optagelse af de fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K). Essentielle fedtsyrer stimulerer dannelsen af nye hudceller, og så hjælper de med at gøre huden blød, glat og fløjlsagtig. Essentielle fedtsyrer kan også have en meget effektiv indvirkning på eksem, bumser, psoriasis samt andre hudproblemer. Vi smører kroppen indefra, og det er kanon effektivt.

At tilføre den sidste nye ’hold mig ung for evigt-creme’ og samtidig indtage junk, sukker og store mængder kaffe og skodmad svarer i min verden til at male direkte på rust. Det er ikke langtidsholdbart. Sundhed kommer indefra.

Ønsker man at få et mere glansfuldt hår eller stærkere negle, får man kun en kortvarig effekt ved at sprøjte eller smøre ting på. Hår, hud og negle bliver nemlig skabt af det, vi spiser.

Zink imod uren hud 

Hvert sekund dør der to millioner celler i vores krop. Heldigvis bliver der også opbygget to millioner nye celler hvert sekund. Vi bliver med andre ord udskiftet hele tiden, og de to millioner nye celler kan kun blive opbygget af det, vi spiser, som dermed er vores byggematerialer og bliver en del af os. Hver 3. uge har vi f.eks. fået en komplet ny overfladehud, og derfor er det bl.a. vigtigt at sørge for at få nok zink. Zink har nemlig vist sig at være meget effektivt ved hudproblemer samt fantastisk til hår, hud og negle. De fleste frø og kerner har et naturligt højt indhold af skønhedsmineralet zink, som ligeledes hjælper med optagelsen af A-vitamin, som er hudopbyggende.

Naturlig skønhed med friskpresset juice 

Huden er kroppens største afgiftningsorgan, og der er ikke langt fra et overbelastet eller forstoppet tarmsystem til uren hud. Hvis kroppens afgiftningsorganer er tilstoppede eller på overarbejde, vil man ofte også kunne se det på huden.

Friskpresset juice er pakket med letoptagelige næringsstoffer, og når vi drikker friskpresset juice, bader vi vores mange celler i universets fornemste, sundeste badekar. Derudover hjælper det kroppen med udskillelse af ophobede affaldsstoffer. Man skal være opmærksom på, at man ved en detox eller udrensning kan opleve en kortvarig forværring af sine udfordringer. Det er ikke nødvendigvis dårligt, men oftest et tegn på at kroppen blot gør sit arbejde - renser ud.

Citrusfrugter hjælper med at holde huden fast og spændstig, da de har et højt indhold af C-vitamin og antioxidanter. Antioxidanter konserverer nemlig ikke bare juicen, men kan også konservere dem, der drikker juicen. Persille er f.eks. en rendyrket antioxidantbombe. Den er rig på C-vitamin og betacaroten, og derudover har den en meget afgiftende effekt på kroppen.

De allerbedste hudterapeuter sender ikke deres kunder ud af døren kun med gode og plejende cremer, de giver dem også et par sunde juiceopskrifter med på vejen.