Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Simpel Sundhedspakke

Accessories
Simpel Sundhedspakke
Accessories
En simpel sund start pakke kan gøre den store forskel. Sættet er tænkt til dig der skal have lidt hjælp til at komme igang med den plantebaserede livsstil.

Læs mere

Tilkøb
499,00 kr.

Pris som konfigureret: 499,00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På alle ordre over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Jeg har sammensat en simpel sund start pakke, som skal hjælpe dig med at huske at drikke vand og spise plantebaseret. Nemme plantebaserede opskrifter og vakuum opbevaring så du kan gemme rester til næste dag. 

Pakken indeholder følgende:

Super Simpel Sundhed af Mads Bo

I min bog Super Simpel Sundhed skærer jeg ind til benet af den sunde livsstil. Du får gode ideer til, hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel - uden det bliver kompliceret. Opskrifterne er lette at gå til og designet til at give dig alt, det du har brug for. Nemme og smagsfulde plantebaserede opskrifter.

Læs mere om bogen her.

VacuCraft Kube

VacuCraft har udviklet en masse smarte opbevaringsbeholdere, som ved hjælp af vakuum holder dine madvarer friskere og mere næringsrige i meget længere tid. I pakken her får du VacuCraft Kube sættet, designet til dig og mig, som vil forøge vores fødevarers levetid og som vil forhindre madspild. Brug dem til rester fra dagen før, salater, frugt og grønt, mel og andre kolonialvarer. 

Se udvalget af VacuCraft her.

High on Life vandflaske 1L. inkl. Easy Sipper drikkelåg

Vandflasken er enkel i sin udformning og designet med High on Life logo og en stor drikkeåbning, så du med lethed kan tilsætte Greens, frosne bær, skiveskårne citroner og limefrugter, mv. Den store åbning gør den ligeledes nem at rengøre. Jeg har smidt Easy Sipper drikkelåget oveni. Det er designet til High on Life flasken så du ikke spilder selv på farten. 

Flasken er naturligvis af giftfri, lugt- og drypfri.

Læs mere om vandflasken her:

 

Produkttype
Accessories