• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Min geniale genvej

Aldrig før i historien er der blevet blendet mere frugt og grønt i Danmark end lige nu – og aldrig har det været vigtigere. Sterile og topforarbejdede fødevarer, skyller ind over supermarkeder, i et stadigt hurtigere og hurtigere tempo. Det er nemt og det er billigt. Desværre er det også kortsigtet. For når du indtager død mad, som ikke indeholder vitaminer, mineraler, enzymer, osv., så må kroppen tære på sine egne ressourcer af selvsamme stoffer for at kunne fordøje og anvende maden. Du bliver med andre ord nødt til at stjæle livskraft fra din egen krop, for at kunne omsætte de ’døde’ madvarer. Store dele af menneskeheden trives bare ikke på en moderne industrialiseret kost, med raffinerede, forsimplede og herefter pimpede fødevarer. Dette er overvældende tydeligt!

Det kan virke uoverskueligt at ændre spisevaner – og på den måde indtage flere planter, men det er faktisk super simpelt. Drik dem! For hjemmelavede smoothies med grøntsager er modsætningen til alt det lort, ja undskyld udtrykket, som bliver solgt rundt omkring. Af samme grund har jeg gennem de sidste snart to årtier talt varmt for de kolde drikke.

Smoothies er hverken blevet kogt, stegt eller forarbejdet. De er rå, koncentreret livskraft, som ovenikøbet kommer i let optagelig form. Jeg møder stadig folk
på min vej, som synes, at det at lave smoothies bliver for besværligt og tidskrævende. Det er særligt jer, jeg har haft i tankerne, da jeg skrev bogen SHORTCUT.

Titlen på bogen er ikke uden grund ’SHORTCUT’. I bestræbelserne på at få alle med ombord har jeg i denne bog valgt at skære helt ind til benet.
Jeg har spurgt mig selv; Hvor hurtigt, simplet og lækkert kan det gøres? Hvordan leverer jeg min så absolut mest geniale genvej til mere grønt? Bogen SHORTCUT er svaret på netop det. Helt konkret er alle opskrifter baseret på vand fra hanen og kun fire ingredienser. Ingredienser som vel at mærke alle kan købes i dit lokale supermarked. Alle opskrifter indeholder grøntsager, nogle flere end andre. Dog er de alle ”mandevenlige” i smagen og særlig gode for begyndere. Opskrifterne giver også god inspiration til den mere øvede smoothi-entusiast.

Du finder indkøbslister, forslag til erstatningsingredienser, hvis du enten ikke kan tåle de nævnte, eller ikke har dem på lager. Læs også alt om prepping og hvordan du gør det at blende smoothies til det nemmeste i verden. Jeg har med andre ord fjernet hver en undskyldning for ikke at indtage de anbefalede 600- 800 g frugter, bær og grøntsager dagligt. Personligt har blenderen reddet mig mange dage, hvor jeg ikke lige har fået prioriteret tiden til at få spist mine 600-800 g frugt og grønt. Min daglige smoothie hjælper mig ganske simpelt med at hæve bundniveauet.

Mit håb er, at bogen vil gøre det nemmere for dig at nyde alt det grønne og sunde, som du måske ellers ikke ville få indenbords.

Relaterede produkter