• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Shortcut af Mads Bo

Opskriftsbog
Shortcut af Mads Bo
Opskriftsbog

Så er min 8. bog på gaden.
SHORTCUT  - Mads Bos geniale genvej til mere grønt.

Bogen består af 30 nye & lækre smoothieopskrifter. Fælles for alle opskrifterne er at de er lavet med max. 4 ingredienser + vand.
Med bogen vil jeg gøre det nemt og overskueligt for dig at få indtaget en bred vifte af frugt og grønt.

Jeg er ret stolt og glad for min nye bog og jeg håber du kan brugen bogens opskrifter og viden.

Den ultimative genvej Danmarks juice- og smoothiemester, Mads Bo, holder dig i hånden og hjælper dig til at nå de anbefalede 600 - 800 gram dagligt f

Læs mere

ELLER

Pris: 199,00 kr.

Specialpris 149,00 kr.

SPAR: 50.00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Den ultimative genvej

Danmarks juice- og smoothiemester, Mads Bo, holder dig i hånden og hjælper dig til at nå de anbefalede 600 - 800 gram dagligt frugt, grønt og bær.
SHORTCUT er den ultimative genvej til at få mere frugt og grønt!

Fælles for alle opskrifterne er, at de smager fantastisk og kan laves i en håndvending. Opskrifterne indeholder 30-40 % grøntsager, så alle kan være med.

Målet med bogen er, at vise dig, hvor hurtigt og simpelt det faktisk kan gøres. Alles smoothies er baseret på vand fra hanen og kun fire ingredienser. Ingredienser som vel at mærke alle kan købes i dit lokale supermarked. Du finder dertil ugeplaner med indkøbsliste, gode råd til prepping og foreslag til erstatning for nogle af ingredienserne, hvis du nu ikke kan tåle eller lide dem.

Bogen er inddelt i 3 sektioner.
Første del handler om at hjælpe dig godt i gang med smoothies. Du får lidt baggrundsviden om, hvorfor det er godt at drikke smoothies, fifs, forslag til at forberede dine smoothies og indkøbslister til 4 uger. 
I anden del handler det om at gøre dig klog på smoothies, du skal blive din egen smoothiemester. Hvilke sunde tilsætningsstoffer du kan pinpe din smoothie med og om du skal gå efter de friske eller frosne ingredienser.
Tredje del er de 30 opskrifter, som er lynhurtige at lave og så får du også adgang til gratis videoguides, så du bliver hjulpet godt på vej af Mads Bo selv.

Aldrig har det været nemmere at lave og indtage silkebløde, smukke og velsmagende smoothies.

Produkttype
Opskriftsbog
Varenr.
9788799990436