• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Sage blender The Boss To Go Inkl. gratis bog

Ego-blender
Sage blender The Boss To Go Inkl. gratis bog
Ego-blender

Bor du alene, eller laver du ofte smoothies på vej ud ad døren? Så er den handy og stilrene egoblender Sage The Boss To Go som skabt til dig, der ønsker at berige tilværelsen med solskin gennem naturlig energi ”on the go”.

Vi har gennemtestet blenderen og er begejstret! Sage The Boss To Go blender nemlig hurtigt og effektivt selv de hårdeste ingredienser til en sund og

Læs mere

ELLER
1.499,00 kr.
Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Vi har gennemtestet blenderen og er begejstret!

Sage The Boss To Go blender nemlig hurtigt og effektivt selv de hårdeste ingredienser til en sund og lækker smoothie. Det er ikke alle blendere, der kan klare at blende hele hyben kerner, men det kan Sage blenderen nemt håndtere. Du får ovenikøbet Mads Bos bog Shortcut med helt gratis, der er fyldt med lækre og inspirende opskrifter.


SAGE The Boss To Go er robust og stilren

Maskinen er altså ikke kun enorm stilren, rå og robust i sit design. Vores test af Sage The Boss To Go viser også, at den er virkelig stærk. Producenten har gennemtænkt detaljerne, og egoblenderen fra SAGE er kram og kvalitet.

Maskinen er monteret med den unikke Kinetix-klinge, der er designet til at trække ingredienserne ned i kniven, hvor de pulveriseres til en lækker silkeblød smoothie. Koblingen mellem motor og kniv på maskinen er lavet af rustfrit stål, hvilket virker yderst gennemtænkt, da det ofte er dér blendere knækker og går i stykker først. 

Med til SAGE The Boss To Go følger to meget robuste beholdere med låg. Beholderne er på 500 ml. og er perfekte til at have med ”on the go”.  

SAGE The Boss To Go har 880 Watt og er derfor andre små egoblendere langt overlegen.

Opskrifterne i Mads Bo's bøger er beregnede til 2 personer. Laver du opskrifterne på en egoblender, skal de derfor halveres.


Den perfekte rejseblender

Det kan være svært at undvære sin daglige smoothie, når man rejser på ferie. Med en Sage The Boss To Go behøver du ikke undvære smoothies på ferien, for den kan uden problemer pakkes ned i rejsekufferten. Den vejer nemlig kun 3 kilo. Den har en fin størrelse, der er passende til at have stående fremme på køkkenbordet eller til at opbevare i skuffen, derfor passer den perfekt i et mindre køkken, i sommerhuset eller campingvognen.


Ultranem at rengøre

Sage The Boss To Go er ikke bare en fantastisk ego-blender – den er også ufattelig hurtig og nem at rengøre efter brug. Du skyller blot knivsbasen med rindende vand fra hanen og evt. lidt kærlighed fra en opvaskebørste og så er det hurtigt klaret. Skyl To-Go koppen efter brug og stil til lufttørring eller smid den en tur i opvaskemaskinen. Super simpelt – præcis som vi elsker det hos High on Life. 

Læs her, hvad en af vores kunder synes om Sage blenderen: ”Der er mange ting, jeg elsker ved min SAGE blender: det er perfekt, at der er to beholdere med, en til mig og en til kæresten eller til veninden på besøg. Den er så enkel at håndtere og rengøring kan gøres på få sekunder. Og så kan den også blende mine frosne hele hyben med kerner, hvilket siger en hel del om blender kvaliteten. Jeg er kæmpe fan”.


Produktet indeholder:
1 x SAGE The Boss To Go
2 x Beholdere på 500 ml.
1 x Shortcut af Mads Bo

Fakta
Grå
Produkttype
Ego-blender
Knive
Kinetex
Effekt
880 W
Anvendelse
Hjemmebrug / Privat
Garanti
2 år
Varenr.
9312432024891