Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Sage blender The Boss To Go PLUS

Ego-blender
Sage blender The Boss To Go PLUS
Ego-blender

Sage har lavet en ny og opgraderet model af deres populære Sage the Boss To Go. Den opgraderede model hedder Sage the Boss To Go PLUS. Blenderen går under kategorien Ego-blender, hvilket vil sige at du blender direkte i den beholder du drikker af, så du hurtigt kan tage den med på farten.
I den opgraderede model følger der to ekstra beholdere med i forhold til den tidligere model. Der er 2 x 500 ml. 1 x 700 ml. og 1 x stålbeholder til at male f.eks. nødder.
Sage The Boss To Go PLUS er som skabt til dig, der ønsker at berige tilværelsen med solskin gennem naturligt og friskpresset energi ”on the go”.

Jeg har gennemtestet blenderen og er begejstret. Maskinen blender nemlig hurtigt og effektivt selv nogle de hårdeste ingredienser til en sund og lække

Læs mere

Produktet forventes på lager start december 2021
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Jeg har gennemtestet blenderen og er begejstret. Maskinen blender nemlig hurtigt og effektivt selv nogle de hårdeste ingredienser til en sund og lækker smoothie.

Sage The Boss To Go PLUS er robust og stilren

Maskinen er altså ikke kun enorm stilren, rå og robust i sit design. Min test viser, at den er virkelig stærk. Producenten har virkelig tænkt over detaljerne, og egoblenderen fra Sage er kram og kvalitet.

Maskinen er monteret med den unikke Kinetix-klinge, der er designet til at trække ingredienserne ned i kniven, hvor de pulveriseres til en lækker smoothie. Koblingen mellem motor og kniv på maskinen er lavet af rustfrit stål, hvilket virker yderst gennemtænkt, da det ofte er dér blendere knækker og går i stykker først. 

Med til Sage The Boss To Go PLUS følger tre meget robuste beholdere med låg og en stålbeholder kaldet Grinding Mill, til f.eks. at male dine mandler om til mel. 2 af beholderne er på 500 ml. og en er på 700 ml. og er perfekte til at have med ”on the go”.  

Sage The Boss To Go PLUS er med sine kraftfulde 880 Watt andre små ego-blendere som eksempelvis Nutribullet og Magicbullet langt overlegen.
Beholdere, låg og knivbase kan gå i opvaskemaskinen på øverste hylde.

Produktet indeholder:

1 x Sage The Boss To Go
2 x Beholdere på 500 ml.
1 x Beholder på 700 ml.
1 x Grinding Mill (mini hakker) beholder med opbevaringslåg
1 x Knivbase

Se vores sortiment af blendere her.

Fakta
Grå
Produkttype
Ego-blender
Knive
Kinetix
Effekt
880 W
Anvendelse
Hjemmebrug/Privat
Garanti
2 år
Varenr.
9312432030236

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud