• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK
 • 120 dages returret

Sage blender The Boss To Go PLUS Inkl. gratis bog

Ego-blender
Sage blender The Boss To Go PLUS Inkl. gratis bog
Vær den første til at bedømme dette produkt

Specialpris 1.519 kr.

+10 stk. på lager
Fri fragt

Den geniale egoblender fra Sage er kommet i en opgraderet version. Du kan som altid blende din smoothie direkte i koppen, som du drikker af, hvilket gør den genial at have med på farten. Men som noget nyt kan du male nødder i den medfølgende stålbeholder. 

 • Kan tage frosne ingredienser
 • Medfølgende tilbehør
 • Hurtig rengøring 
 • Grinding mill til at male nødder

Læs mere

ELLER
 • Fragt 39,- Fri fragt fra 499,-
 • 120 dages returret
 • 42 78 32 76

  Produktinformation

  Sage The Boss To Go PLUS er en mindre opgradering af udstyr sammenlignet med Sage The Boss To Go. Den blender med samme hastighed og effektivt de hårdeste ingredienser indtil en silkeblød smoothie. Det er ikke alle blendere, der f.eks. kan klare at blende hele hyben kerner, men det kan Sage blenderen, uden problemer. Maskinen er monteret med den unikke Kinetix-klinge, der er designet til at trække ingredienserne ned i kniven, hvor de pulveriseres til en lækker silkeblød smoothie. Koblingen mellem motor og kniv på maskinen er lavet af rustfrit stål, hvilket virker yderst gennemtænkt, da det ofte er dér blendere knækker og går i stykker først. Maskinen er altså ikke kun stilren, rå og robust i sit design. Vores test af Sage The Boss To Go viser også, at den er virkelig stærk. Med samme stilrene, rå og robuste design, hvor der er tænkt over detaljerne, er egoblenderen fra SAGE er kram og kvalitet.

  I den opgraderede model, Sage The Boss To Go PLUS følger der to ekstra beholdere med. Der er 2x500 ml. 1x700 ml. og 1xstålbeholder til at male f.eks. nødder. 

  Oveni hatten får du også Mads Bos bog ’Shortcut ’med helt gratis, der er fyldt med lækre og inspirerende opskrifter.

  Sådan bruger du Sage The Boss To Go PLUS

  Det geniale ved Sage The Boss To Go PLUS er, at du blender i den kop, som du også drikker af. Den er derfor oplagt at have med på farten, med en to-go-smoothie i. Du kommer blot ingredienserne til din smoothie i beholderen og skruer knivbasen på. Efter du har opnået den ønskede konsistens, skifter du knivbasen ud med det medfølgende låg – perfekte til at have med på farten.  

  HUSK at de bløde ingredienser (F.eks. banan, avokado) skal i til sidst, da hele molevitten vendes på hoved. 

  Med til Sage The Boss To Go PLUS følger tre meget robuste beholdere med låg og en stålbeholder kaldet Grinding Mill, til f.eks. at male dine mandler om til mel. 2 af beholderne er på 500 ml. og en er på 700 ml. og er lige til at have med ”on the go”.  

  Nem og hurtig rengøring af Sage The Boss To Go PLUS

  Sage The Boss To Go PLUS er ikke bare en genial egoblender – efter brug kræver den minimal rengøring. Du skyller blot knivsbasen med rindende vand fra hanen, og så er det hurtigt klaret. Skyl To-go-koppen efter brug eller smid den en tur i opvaskemaskinen. Super simpelt – præcis som vi elsker det hos High on Life.

  Produktet indeholder:

  1 x Sage The Boss To Go
  2 x Beholdere på 500 ml.
  1 x Beholder på 700 ml.
  1 x Grinding Mill (mini hakker) beholder med opbevaringslåg
  1 x Knivbase

  Specifikationer

  Fakta
  Grå
  Produkttype
  Ego-blender
  Knive
  Kinetix
  Effekt
  880 W
  Anvendelse
  Hjemmebrug/Privat
  Garanti
  2 år
  Varenr.
  9312432030236

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Sage blender The Boss To Go PLUS Inkl. gratis bog

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner