Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Sage BJE 410 + Juice-pakke

Saftcentrifuge
Sage BJE 410 + Juice-pakke
Saftcentrifuge

Jeg har testet The Nutri juicer, og er du på jagt efter en robust kvalitetscentrifuge, der flugter med en overkommelig pris. Så er The Nutri Juicer det perfekte match for dig, og den sikrer dig livskraft og naturlig friskpresset energi fra juicens vitaminer og mineraler.

Køb maskinen sammen med Juice-pakken

Mine testresultater viser, at maskinens helt særlige filtreringssystem giver den klareste og reneste juice.Denne lækre saftcentrifuge fra Sage har 120

Læs mere

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 2.149,00 kr.

2.149,00 kr.
Fri fragt

Pris som konfigureret: 2.149,00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Ved bestilling inden kl. 14.30

 • Fri fragt

  På ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret på maskiner

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Mine testresultater viser, at maskinens helt særlige filtreringssystem giver den klareste og reneste juice.

Denne lækre saftcentrifuge fra Sage har 1200W's motor og sluger derfor stort set alle former for grøntsager og frugter. The Nutri Juicers store indføringsrør på 8,5 cm sikrer, at maskinen tager hele frugter og grøntsager.

Slidstærk og eksklusivt look forenes i The Nutri Juicer

Med sine to hastighedsindstillinger juicer modellen til perfekthed uanset om du bruger jordbær eller rodfrugter. Maskinen arbejder med stor hastighed, og det har den store fordel, at op til 70 procent af alle næringsstoffer fra frugter og grøntsager bliver i juicen.  

The Nutri Juicer er lavet i rustfri stål, og det slidstærke kombineres med et eksklusivt look i denne model. Med maskinen følger en lækker serveringskande med skumstopper samt en opvaskebørste.
 

Produktet indeholder

1 x Sage BJE410 – The Nutri Juicer

Se vores sortiment af saftpressere her.

Juice-pakken indeholder følgende:

High on Juice af Mads Bo

Du får min første bog om juice med i denne pakke. Den indeholder et hav af lækre juiceopskrifter. I alle opskrifterne er der både frugter og grøntsager, så uanset hvilken du vælger at lave, så kan du gøre det med god samvittighed. High on Juice er en letlæselig, humoristisk og logisk sag, fyldt med lækre opskrifter samt tips og tricks til nem og velsmagende juice, med masser af grøntsager. Den giver læseren en forståelse for, hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice.

Læs mere om bogen her.

Greens by High on Life

Jeg smider også mit kosttilskud Greens by High on Life med i denne pakke. Dette kan med fordel blandes i dine grønne juicer og indgår også i nogle enkelte opskrifter i bogen High on Juice. Jeg har blandet en masse forskellige græssorter med næringsrige planter, som findes både over og under havoverfladen. Kosttilskuddet er 100% økologisk.

Læs mere om Greens by High on Life her.

Oil by High on Life

I årevis har folk spurgt mig hvilken olie der var bedst til juice og smoothies og jeg har anbefalet et par stykker gennem tiden. Jeg har dog altid drømt om at lave en olie der var perfekt til juice, smoothies og salat. En olie der kunne lidt mere, opfylde flere behov, tilføre de rigtige fedtsyrer og omrøres legende let i juice og smoothies. En bredspektret sag med et væld af alle de rigtige plantestoffer, som jeg ved der virker! Naturligvis økologisk og nænsomt koldpresset.

Læs mere om Oil by High on Life her.


OBS: Denne pakke ses som et pakke-tilbud og kan derfor ikke kobineres med andre tilbud og rabatter/koder.

Fakta
Grå
Produkttype
Saftcentrifuge
Varenr.
9312432029872

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud