Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

TEMA

VIRGIN STYLE COCKTAILS OG ISDESSERTER 

Vi danskere elsker hygge og fest. Og med det forbinder vi straks god mad og drikke.
Desværre bliver det tit den lidt mere fede og usunde udgave, vi vælger at tilsætte. Det sunde får mærkeligt nok en lidt hul efterklang af noget, der ikke er lige så hyggeligt. Hvorfor egentlig? Det er der nok mange årsager til, men den væsentligste måske blot vane.

Vi vælger ikke at se på alternativerne eller give det sunde lige så meget energi og pynt som det usunde. Men sundhed kan være mindst lige så lækkert og frækt.

Jeg elsker hygge, fest og farver, og har derfor været i køkkenet og eksperimenteret med cocktails, margaritas. daquiris og isdesserter. Skal der være fest, så lad der være fest, - men hey, du kan jo vælge at prøve kræfter med den sundere udgave.

Drinks uden alkohol, også kaldet virgin drinks, er blevet mere og mere populære med årene. Hvad enten det er fordi, du er gravid, skal lave drinks til børn, fordi du blot ikke drikker alkohol, eller bare vælge hygge på den sundere måde, har jeg lavet lidt, du kan gå i gang med.

Jeg har leget med smage, det sure, det bitre, det med bid og spark i, og ikke mindst det søde. Og jeg tør godt love, at der er noget for enhver smag.

Læs mere

Relaterede opskrifter

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud