• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

TEMA

VERDENS GRØNNESTE JUICER OG SMOOTHIES

I dette grønne tema vil jeg byde dig velkommen i mit univers. Jeg vil give dig en lille smagsprøve på min nye bog med samme titel. Fælles for alle opskrifter, artikler og videoer er, at de er ment til at skulle inspirere dig til at bruge endnu flere grøntsager i dine juicer og smoothies. Det med grøntsagerne er nemlig blevet lidt af en hjertesag for mig. Ikke kun fordi jeg selv har reddet min røv ved at indtage flere, men selvfølgelig også fordi de bare er så pivsunde og let optagelige i rå og flydende form. Allervigtigst er de komprimeret information, som kort fortalt får vores krop til at opføre sig ordenligt. Som min gode ven Umahro siger, mad er kommunikation.

Min nyeste bog ’Verdens grønneste juicer og smoothies’ er kommunikation til kroppen på højt plan. Jeg går stærkt ind for forebyggelse og at vi bliver bedre til at gøre, hvad kroppen fortæller os og mange gange hungrer efter.

I min 6. bog er jeg derfor gået hele vejen og har lavet en bog fyldt med lækre opskrifter – MEN HELT UDEN BRUG AF SØDENDE FRUGT. Nogle vil måske mene, at opskrifterne er ret voldsomme, andre for voldsomme. Der er ikke bare en overvægt af grøntsager, der er nærmest ikke andet end grøntsager. Den eneste sødme, du finder i denne bog, er sødmen fra mine ord og kærligheden fra en peberfrugt, rodfrugt, citrusfrugt, tomat eller avokado, som alle botanisk set er frugter.

Bogen er skrevet til dig, der vil påvirke:

  • Din vægt
  • Dit blodtryk
  • Dit blodsukker
  • Lider af fx. kroniske smerter, har type 2-diabetes eller candidasvamp
  • Og ikke mindst dit humør

Opskriften er simpel: Hæld grønt i glasset!

 

Læs mere

Relaterede artikler

Relaterede opskrifter

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud