• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

TEMA

VERDENS GRØNNESTE JUICER OG SMOOTHIES

I dette grønne tema vil Mads Bo byde dig velkommen ind i vores univers. Han vil give dig en lille smagsprøve på vores nye bog med samme titel. Fælles for alle opskrifter, artikler og videoer er, at de er ment til at skulle inspirere dig til at bruge endnu flere grøntsager i dine juicer og smoothies. Det med grøntsagerne er nemlig blevet lidt af en hjertesag for Mads Bo. Ikke kun fordi han selv har reddet sin røve ved at indtage flere, men selvfølgelig også fordi de bare er så pivsunde og let optagelige i rå og flydende form. Allervigtigst er de komprimeret information, som kort fortalt får vores krop til at opføre sig ordenligt. Som Mads Bos gode ven Umahro siger, mad er kommunikation.

Mads Bo nyeste bog ’Verdens grønneste juicer og smoothies’ er kommunikation til kroppen på højt plan. Han går stærkt ind for forebyggelse og at vi bliver bedre til at gøre, hvad kroppen fortæller os og mange gange hungrer efter.

I hans 6. bog er han derfor gået hele vejen og har lavet en bog fyldt med lækre opskrifter – MEN HELT UDEN BRUG AF SØDENDE FRUGT. Nogle vil måske mene, at opskrifterne er ret voldsomme, andre for voldsomme. Der er ikke bare en overvægt af grøntsager, der er nærmest ikke andet end grøntsager. Den eneste sødme, du finder i denne bog, er sødmen fra Mads Bos ord og kærligheden fra en peberfrugt, rodfrugt, citrusfrugt, tomat eller avokado, som alle botanisk set er frugter.

Bogen er skrevet til dig, der vil påvirke:

  • Din vægt
  • Dit blodtryk
  • Dit blodsukker
  • Lider af fx. kroniske smerter, har type 2-diabetes eller candidasvamp
  • Og ikke mindst dit humør

Opskriften er simpel: Hæld grønt i glasset!

 

Læs mere

Mere saftig viden