• Fragt kun 29 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

MINDRE MADSPILD STARTER MED OS SELV!

Listen er lang over små, men virkningsfulde ting, vi selv kan gøre for at være med til at minimere madspild. Når først vi lærer at bruge dem i vores hverdag, giver det både god samvittighed, god mening og så sparer du tid og penge. Et par er de vigtigste råd er efter min mening;

1. Køb ind med hovedet ikke med maven. (Undgå at handle på tom mave)

2. Gennemtænk dine indkøb og behov, inden du handler, så du undgår impulskøb. Vær desuden bevidst om dine valg og køb mad uden gift.

3. Planlæg din madlavning sådan, at du bruger alt af en madvare. Fx er broccolistokken fyldt med vitaminer og smager fantastisk i juice. Det samme gælder bladene fra blomkålen osv.

4. Lav mad til flere dage, en hovedret kan let blive til en frokost dagen efter.

5. Gem og opbevarer dine rester rigtigt. Beholdere der er lufttætte bevarer f.eks. vitaminerne bedre. Det er i øvrigt vigtigt at få madrester hurtigt i fryseren eller i køleskabet.  Gennemsigtige beholdere gør det lettere at vide, hvad du har gemt.

 

Det er her VacuCraft beholderne kommer ind i billedet...

De lækre beholdere er designet til alle os, som gerne vil undgå madspild, bevare saften og kraften i vores rester og ikke mindst er vilde med friskpresset juice og som gerne vil have, at al den lækre pulp fra juicen ikke går til spilde. Opbevarer man sin juice eller smoothies i disse lufttætte beholdere holder de desuden friskere og mere næringsrige i meget længere tid.

Brug dem til rester fra dagen før, salater, frugt og grønt, pulp, madpakker, babymos, snack, mel og andre kolonialvarer. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen.
Beholderne er designet, så de kan stables i køleskabet og under opbevaring. Naturligvis er de lavet i 100% BPA fri plast, er luftsikre, drypfri. Velegnede til at komme i opvaskemaskine. Tåler desuden både frost og stød. 
De er desuden gennemsigtige, så du kan se indholdet, selvom de har ligget dybest i fryseren. Indstil datomærkningen i toppen af låget.


Det er simpelt og gennemtænkt, madvarer opbevaret under vakuum stopper iltningsprocessen, hvilket forhindrer dine madvarer i at oxidere. Slut med brune æbler, misfarvet avokado og slatten salat.

             

Læs mere

Relaterede artikler

Relaterede opskrifter

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud