• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

MINDRE MADSPIL STARTER MED OS SELV 

Der findes mange små, men virkningsfulde ting, vi kan gøre for at minimere madspild. Når først vi lærer at bruge dem i hverdagen giver det god samvittighed, god mening og sparer os tid og penge.

Et par af de vigtigste råd er efter vores mening:

1. Køb ind med hovedet ikke med maven. (Undgå at handle på tom mave)

2. Gennemtænk dine indkøb og behov, inden du handler, så du undgår impulskøb.

3. Planlæg din madlavning, så du bruger alt af en madvare. Fx er broccolistokken fyldt med vitaminer og smager fantastisk i juice. Det samme gælder bladene fra blomkålen.

4. Lav mad til flere dage, en hovedret kan let blive til en frokost dagen efter.

5. Gem og opbevarer dine rester rigtigt. Beholdere der er lufttætte holdes friske i op til 5 gange så lang tid. Det er i øvrigt vigtigt at få madrester hurtigt i fryseren eller i køleskabet. 

Undgå madspil 

Her kommer Zwilling Fresh & Save Vacuum beholderne ind i billedet...

Med dem kan du nemlig både foodpreppe og undgå madspild, så de sparer dig for både tid og penge.

De lækre beholdere er designet til at forlænge holdbarheden af dine fødevarer. Madvarer opbevaret under vakuum stopper nemlig iltningsprocessen, hvilket forhindrer dine madvarer i at oxidere. Med vacuum beholderne er det altså slut med brune æbler, misfarvet avokado og slatten salat.

Brug beholderne til rester fra dagen før, salater, frugt og grønt, juice pulp, smoothie, madpakker, babymos, snack, mel og andre kolonialvarer. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen.

Læs mere