Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

TEMA

Julen er hjerternes fest

Og selvom de fleste måske mest tænker på julegaver, julefrokoster, knas og gløgg, så er det i ordets bredeste forstand måske vores hjerter, vi netop skal tænke lidt ekstra på. Selvfølgelig skal vi nyde det, tage alt det søde ind, mærke varmen fra de levende lys og gi den gas med julelækkerier og løjer. Men det skulle helst være sådan, at når vi når d. 4. januar har din krop det stadig godt og dit hjerte slår stadig med hvilepuls. Og bonussen være at de ekstra december-kilo ikke har taget overhånd og du holder januar-influenzaen for døren.

Og husk så lige, at julen er det perfekte tidspunkt at træne taknemmelighed. Et af de bedste mirakelmidler, jeg kender. Taknemmelighed er en fantastisk følelse, og spørger du mig, kan vi sagtens blive endnu bedre til at være taknemmelige.
Du kan for eksempel sige tak for mad, tak for en dejlig nats søvn, tak fordi jeg er rask osv. Du kan træne din evne til at fokusere på ting at være taknemmelig for. Jo mere taknemmelig du er, jo flere skønne ting tiltrækker du. Det, du fokuserer på og hele tiden taler om, kommer der mere af. Brug derfor 95% af tiden på at tale om løsningen og kun 5% af tiden på problemet. 

Jeg har lavet et tema med 12 forskellige søde, men sundere alternativer til julelækkerier, juice og smoothies, og også en enkelt julesalat. 

Håber det vil bringe glæde og hygge, og fastholde motivationen for de sundere valg.
Husk du er din egen helsemester og at det er dig, der ved bedst.
Jeg ønsker alle en glædelig jul.


Mads Bo

PS. Husk du er den eneste der kan tage ansvar for dit liv og dit helbred også i julen.

Mads Bo

Læs mere

Søde og lidt sundere juleopskrifter

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud