Fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

TEMA

Verdens hurtigste fastfood 

Ny bog på gaden 'PowerBlending' af Mads Bo

Hvorfor bliver sundhed og sund madlavning ofte gjort så langhåret? Personligt tager jeg som tidligere automekaniker stor afstand fra komplicerede opskriftsbøger, hvor der indgår alle mulige mystiske ingredienser. Min vurdering er, at det ikke er realistisk i vores moderne og til tider travle liv.

Jeg gider med andre ord ikke storme rundt i fem specialbutikker for at passe godt på min krop, energi og fremtid. Jeg undgår også vældig gerne at bruge mere end 10 minutter på at tilberede et sundt og nærende måltid. Og nej, jeg er heller ikke typen, der nøje planlægger, hvad vi som familie skal spise de næste 7 dage. Det får jeg simpelthen ikke gjort. Med familie, virksomheder og masser af uforudsigelige aftaler i kalenderen er jeg ret impulsiv hvad mad angår. Og det fungerer.

Derfor har jeg lagt mig i selen for at skrive en bog der gør sundhed simpel. Alt i bogen er lavet på eller med en powerblender. Den hedder 'PowerBlending' - verdens hurtigste fastfood.

Jeg har selvfølgelig skrevet bogen til dig, der har det på samme måde, men jeg har også skrevet den af egoistiske årsager. Forestil dig, hvor fedt det er at have 50 af dine egne yndlingsopskrifter lige ved hånden. Sunde, simple opskrifter som alle kan laves i en håndvending. Det er ubeskrivelig fedt og jeg er overbevist om, at denne bog ikke kun kommer til at gavne mine mange trofaste læseres sundhed og smagsløg, men i den grad også min egen.

Læs mere

Relaterede artikler og videoopskrifter

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud