• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

TEMA

HVORFOR DRIKKE KOMÆLK, NÅR DU KAN DRIKKE PLANTEMÆLK

Måske har du oplevet på egen krop, at komælk kan være medvirkende til uren hud og at den kan binde de ekstra kilo på sidebenene, eller også er du slet og ret laktoseintolerant eller proteinallergiker. 

Den traditionelle komælk dominerer stadig markedet, men heldigvis vokser plantemælksmarkedet med hastige skridt. Man behøver kun kigge på detailhandlernes hylder for i stigende grad at opdage de mange plantebaserede mælkealternativer. Heldigvis.

Ja, jeg får også selv godt gammeldags smør engang imellem, eller flødeskum på min æblekage ved særlige lejligheder, men jeg holder mig helst til den plantebaserede udgave. Jeg tåler nemlig ikke selv ret godt komælk og derfor elsker jeg også at eksperimentere med min egen hjemmelavede plantemælk.

Hvordan får man så en nød til at blive til plantemælk og hvad indeholder plantemælk af vitaminer? Det vil jeg sætte fokus på med dette tema og naturligvis hjælpe dig i gang med at lave din egen plantemælk.  

Nødder, kerner og frø er nemlig små næringsbomber. De skal bare have lidt vand, så bliver en mandel til et mandeltræ eller en solsikke til en stor, endda meget stor blomst. Dvs. at de indeholder en ret overvældende koncentration af næringsstoffer. Så det er bare med at komme i gang med at bruge dem.

 

Læs mere

Relaterede artikler