• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

TEMA

Kvalitetsolie by High on Life

En drøm er gået i opfyldelse

Jeg har længe drømt om at lave den perfekte olie til at komme i juicer, smoothies, og på salater. En potent kvalitetsolie, som virkelig kan noget. En bredspektret sag, med et væld af alle de rigtige plantestoffer - som jeg ved der virker. Selvfølgelig økologisk og nænsomt koldpresset.

For at løfte denne opgave optimalt, har jeg allieret mig med et super kompetent team, bestående af både biomedicinere og ernæringseksperter - for slet ikke at nævne den meget passionerede og topprofessionelle producent Michael J. U. Jensen, der har 15 års erfaring i branchen. Ud over kvalitet, er en af hans kæpheste pressetemperatur, som i dette produkt er ultra lavt, i forhold til andre koldpressede planteolier på markedet. Smag og næringsværdi har været førsteprioritet, til glæde for dig og din sundhed. At produktet så er presset i Danmark, lokalt ved Skanderborg, er blot endnu en bonus.

Anbefalet som kosttilskud

Produktet er sammensat som et kosttilskud og altså designet specifikt, til alle de mennesker jeg har mødt og stadig møder på min vej. Selvom fedtsyrer-balancer er enormt individuelle, så tegner der sig alligevel et billede af, at folk mangler essentielle fedtsyrer. Produktet er intet mindre end genialt til dig, som har udfordringer med bevægeapparatet, immunforsvaret og fordøjelsen. Det er ligeledes udviklet til dig, der ønsker at blive bedre til at stresse af eller blot opleve mere mentalt og fysisk velvære.

Læs mere

Relaterede artikler og film