Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

TEMA

JUICE SHOTS - den lille stærke

I denne artikel vil jeg dele min begejstring for shots. Og det er altså ikke de søde vodka shots jeg drak på Crazy Daisy for år tilbage. De shots, jeg her tænker på, er de rene varer. De består af potente planter, presset på min juicemaskine. 
 
Måske har du prøvet et knaldgrønt hvedegræsshot, som bestemt er noget af det absolut sundeste vi kan indtage. Det kan også være at du har prøvet et stærkt ingefærshot, som nok er blandt de mest kendte shots i verden - lige efter Tequila selvfølgelig.

Hele konceptet med at lave juice shots, handler i min optik om at få en voldsom stor mængde næring, pakket og komprimeret ned i et lille koncentreret shot. Det er ikke nødvendigvis stor velsmag der karakteriserer disse shots, men det har jo heller aldrig været meningen, at du skulle sidde og ’sippe’ dem på terrassen en sen sommeraften. Juice shots er noget vi drikker for at få en effekt. De er designet til at give dig et kick! Et spark i den rigtige retning vel at mærke. Juice shots kan være parfumerede, sure eller bitre i smagen. Andre er så stærke at selv Chili Klaus må gå i knæ. Juice shots har en tendens til at vække os. Ikke kun mentalt, men i den grad også fysisk. Især vores smagsløg kan få en rusketur. 

Læs mere

Relaterede artikler og film

Opskrifter på shots

 • Firestarter shot

  Firestarter shot

  Cayennepeber er en fast bestanddel af mit ’køkkenudstyr’- og burde også være en fast del af dit. Sæt fut i mundtøjet med dette shot.

  Læs opskriften
 • Golden Shot

  Golden Shot

  Hvad er bedre i den kolde og influenza-hærgende tid, end et skud inflammationshæmmende gurkemeje og et stabilt skud C-vitamin?

  Læs opskriften
 • Immunbooster shot

  Immunbooster shot

  Dette potente immunboost shot kan mærkes så snart det rammer dine læber. Normalt holder jeg igen med at presse løg i min juicemaskine. Men...

  Læs opskriften
 • Mælkebøtte shot

  Mælkebøtte shot

  Er du helt jomfruelig i ukrudtsverdenen, så gå efter de mindre blade, da de er knap så bitre og derfor smager mindre mælkebøtteagtigt.

  Læs opskriften
 • Ouzo Shot

  Ouzo Shot

  Dette er et godt bud på et skøt og hårdtslående sundhedsshot der minder mest af alt om den græske fuldemandsdrik Ouzo.

  Læs opskriften
 • Power shot

  Power shot

  Dette powershot smager fuldstændig fantastisk og vil med sikkerhed give dig et kombineret energi- og sundhedsboost.

  Læs opskriften

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud