• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

TEMA

JUICE SHOTS - den lille stærke

I denne artikel vil jeg dele min begejstring for shots. Og det er altså ikke de søde vodka shots jeg drak på Crazy Daisy for år tilbage. De shots, jeg her tænker på, er de rene varer. De består af potente planter, presset på min juicemaskine
 
Måske har du prøvet et knaldgrønt hvedegræsshot, som bestemt er noget af det absolut sundeste vi kan indtage. Det kan også være at du har prøvet et stærkt ingefærshot, som nok er blandt de mest kendte shots i verden - lige efter Tequila selvfølgelig.

Hele konceptet med at lave juice shots, handler i min optik om at få en voldsom stor mængde næring, pakket og komprimeret ned i et lille koncentreret shot. Det er ikke nødvendigvis stor velsmag der karakteriserer disse shots, men det har jo heller aldrig været meningen, at du skulle sidde og ’sippe’ dem på terrassen en sen sommeraften. Juice shots er noget vi drikker for at få en effekt. De er designet til at give dig et kick! Et spark i den rigtige retning vel at mærke. Juice shots kan være parfumerede, sure eller bitre i smagen. Andre er så stærke at selv Chili Klaus må gå i knæ. Juice shots har en tendens til at vække os. Ikke kun mentalt, men i den grad også fysisk. Især vores smagsløg kan få en rusketur. 

Læs mere

Relaterede artikler og film

Opskrifter på shots