• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

TEMA

Lav sunde is på din blender...

Det behøves hverken at være bøvlet, avanceret eller langsommeligt at lave en hurtig og nem isdessert. Har du en kraftig blender med stav og nogle frosne ingredienser, behøves du i min verden ikke en ismaskine. I denne artikel vil jeg guide dig godt på vej. Og inden du går helt bananas så husk, at mange af opskrifterne indeholder en del frugt, hvorfor man selvfølgelig ikke skal vælte sig i disse is og desserter hele dagen. Opskrifterne er ment som et godt og sundt alternativ til ’weekendsnolder’.

Væske

I princippet kan du bruge alle former for væske i dine is. Det kunne f.eks. være plantemælk, friskpresset juice og aroniasaft, som alle både er sunde og har potentialet til at bidrage med en smuk farve.

Personligt har jeg en forkærlighed for fed kokosmælk i mine isdesserter, da jeg både elsker smagen og ofte oplever, at konsistensen bliver mere flødeis-agtig. Det vigtigste er at holde igen med væsken, så din is ikke bliver for flydende. Husk at det altid er nemmere at tilføje mere væske undervejs end at hive det ud igen.

 

Læs mere

Mere saftig viden