Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

TEMA

Hvad er Juice it Up?

Juice It Up er et inspirationsforløb på ti dage, som er udviklet til dig, der ønsker mere energi, færre smerte, en flottere hud, vægttab, lavere blodtryk eller lign.

Vores strategi er den grønne livsstil. Og ikke kun i form af juicer og smoothies, men også rigtig mad. I fast form. Plantebaseret mad med masser af power, vitalitet og livskraft. Vi ønsker at bade kroppens mange milliarder celler i universets fornemmeste raketbrændstof. Og når vi gør det, ved kroppen, hvad den skal gøre. Juice It Up er ikke en sultekur og du kan derfor allerede nu godt indstille dig på at blive godt mæt og tilfreds. Under hele forløbet vil vi give din krop en pause fra at skulle nedbryde svært fordøjelige fødevarer og potentielle ballademagere, som f.eks. gluten og mælkeprodukter. Derudover ønsker vi at give kroppen en pause fra stimulanser som f.eks. kaffe og sukker, og på den måde skabe et naturligt energioverskud, der aktiverer kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Formålet med Juice It Up er at give dig de redskaber og den viden, som jeg selv manglede, da jeg ændrede min livsstil til det sundere tilbage i 2003. Og selvom rigtig mange oplever ubeskrivelig mange positive forandringer ved at indtage en kost lav på allergener og høj på powerfulde planter, som f.eks. vægttab, smertelindring, hudproblemer og et blodtryk der normaliseres mv., er det meget mere end et boost.
Juice It Up skal ikke ses som en kur, en engangsforestilling - eller et quickfix om man vil. Juice It Up er din mulighed for at ændre dit liv til det grønnere for altid. Du vil komme til at smage på ting, du endnu ikke har smagt. Du vil blive guidet og opleve opbakning fra os og de øvrige deltagere. Og du vil med sikkerhed blive overrasket over, hvor nemt og super simpelt sundhed kan gøres. Den ekstra tid du bruger under forløbet på at handle og integrere nye vaner, skal derfor ses som en investering i fremtiden.

Find alle Juice It Up hold for 2020 her:

Læs mere

Relaterede artikler og film

Relaterede opskrifter

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud