Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Temaer

 • Grundsund med Mads Bo

  Bliv GRUNDSUND med Mads Bo.
  Kom hele vejen rundt med Mads' eget sundhedshjul.

  Læs mere
 • Suppe på Vitamix

  Få varmen med dampende varme og velsmagende supper lavet på din Vitamix powerblender.

  Læs mere
 • 6 x Glutenfri Pizza på Vitamix

  Glutenfrie og veganske pizzadeje lavet på Vitamix
  Dej på 50 sek. | Sund aftensmad på 30 min.

  Jeg elsker pizza. Smagen, duften og hele oplevelsen. Desværre er min krop ikke helt så vild med almindelig pizza og hvedemel, som jeg er. Derfor har jeg gennem tiden, eksperimenteret en del med sunde alternativer for at undgå den måske velkendte ’efterregning’. For mit eget vedkommende har jeg alt for ofte betalt med ’valutaen’ snot og slim, uren hud, lav energi og fordøjelsesproblemer. Bivirkninger som har fyldt markant mere – og længere tid, end de 30 minutter nydelsen varede da jeg spiste pizzaen. Og jeg ved at jeg ikke er alene. Flere og flere har forskellige fødevareallergier og andre forsøger at undgå de færdiglavede versioner fra supermarkedet, tankstationen etc.

  Læs mere
 • Grøntsagspasta & Grøntsagssaucer

  GRØNTSAGSPASTA SAUCER PÅ UNDER 6 MINUTTER – BRUG DIN VITAMIX BLENDER!

  Spis planter, det er nemmere end du tror. Og smager næsten som det du kender, måske endda bedre. Læs med herunder hvor jeg har samlet 9 lækre opskrifter på grøntsagssaucer, der passer til et hav af grøntsagspasta strimler, dampede grøntsager, quinoa osv.

  Læs mere
 • Is på 50 sek. på din blender

  Normalt når jeg svinger blenderen, er køkkenbordet proppet med grønkål, broccoli og selleri, men sådan er det altså ikke når der skal laves is, sorbet og andre lækre desserter. For det skal der selvfølgelig også være plads til ind imellem. Selvom det naturligvis stadig godt kan være til den sunde side... Så inden du går helt bananas, så husk det handler om balance. Man skal selvfølgelig ikke vælte sig i disse is og syndige desserter hele dagen. Men her har jeg samlet mine bedste råd

  Læs mere
 • Juice og smoothies til dig der træner

  Der skal bevægelse til og træning skal helst være en leg.
  Generelt har jeg et meget afslappet forhold til energitilførsel under træning. Personligt mener jeg, at det har taget en gal drejning. Vi lever i en meget energi- og proteinfokuseret verden. Folk kan jo nærmest ikke tage en tur i fitnesscenteret uden at skulle fylde sig med kunstige protein- og sportsdrikke. I dette tema sætter jeg fokus på alternativerne til de blå, kunstige og syntetiske energidrikke af slagsen. 

  Læs mere
 • Hvad er Juice It Up?

  Juice It Up er et inspirationsforløb på ti dage, som er udviklet til dig, der ønsker mere energi, færre smerte, en flottere hud, vægttab, lavere blodtryk eller lign.

  Vores strategi er den grønne livsstil. Og ikke kun i form af juicer og smoothies, men også rigtig mad. I fast form. Plantebaseret mad med masser af power, vitalitet og livskraft. Vi ønsker at bade kroppens mange milliarder celler i universets fornemmeste raketbrændstof. Og når vi gør det, ved kroppen, hvad den skal gøre. Juice It Up er ikke en sultekur og du kan derfor allerede nu godt indstille dig på at blive godt mæt og tilfreds. Under hele forløbet vil vi give din krop en pause fra at skulle nedbryde svært fordøjelige fødevarer og potentielle ballademagere, som f.eks. gluten og mælkeprodukter. Derudover ønsker vi at give kroppen en pause fra stimulanser som f.eks. kaffe og sukker, og på den måde skabe et naturligt energioverskud, der aktiverer kroppens egne selvhelbredende kræfter.

  Læs mere
 • PowerBlending med Mads Bo

  Verdens hurtigste fastfood | Ny bog på gaden 'PowerBlending' af Mads Bo

  Hvorfor bliver sundhed og sund madlavning ofte gjort så langhåret? Personligt tager jeg som tidligere automekaniker stor afstand fra komplicerede opskriftsbøger, hvor der indgår alle mulige mystiske ingredienser. Min vurdering er, at det ikke er realistisk i vores moderne og til tider travle liv.

  Jeg gider med andre ord ikke storme rundt i fem specialbutikker for at passe godt på min krop, energi og fremtid. Jeg undgår også vældig gerne at bruge mere end 10 minutter på at tilberede et sundt og nærende måltid. Og nej, jeg er heller ikke typen, der nøje planlægger, hvad vi som familie skal spise de næste 7 dage. Det får jeg simpelthen ikke gjort. Med familie, virksomheder og masser af uforudsigelige aftaler i kalenderen er jeg ret impulsiv hvad mad angår. Og det fungerer.

  Derfor har jeg lagt mig i selen for at skrive en bog der gør sundhed simpel. Alt i bogen er lavet på eller med en powerblender. Den hedder 'PowerBlending' - verdens hurtigste fastfood.

  Læs mere
 • KVALITETSOLIE BY HIGH ON LIFE

  En drøm er gået i opfyldelse.

  Jeg har længe drømt om at lave den perfekte olie til at komme i juicer, smoothies og på salater. En potent kvalitetsolie som virkelig kan noget. En bredspektret sag med et væld af alle de rigtige plantestoffer, som jeg ved der virker. Selvfølgelig økologisk og nænsomt koldpresset. Det er blevet til Oil by High on Life.

  Og for at løfte denne opgave optimalt, har jeg i den forbindelse allieret mig med et super kompetent team, bestående af både biomedicinere og ernæringseksperter. For slet ikke at nævne den meget passionerede og topprofessionelle producent Michael J U Jensen, der har 15 års erfaring i branchen. Ud over kvalitet, er en af hans kæpheste pressetemperatur, som i dette produkt er ultra lavt, i forhold til andre koldpressede planteolier på markedet. Smag og næringsværdi har været førsteprioritet, til glæde for dig og din sundhed. At produktet så er presset i Danmark, lokalt ved Skanderborg, er blot endnu en bonus.

  Læs mere
 • Blenderkopper & blenderskåle

  Et væld af individuelle muligheder med din Vitamix Ascent.

  Endelig er de her! Nyheden jeg har glædet mig til at dele med jer. Vitamix annoncerede med disse kopper for flere måneder siden, og de har allerede taget USA med storm. Jeg har testet dem og kan nu give min vurdering af dem til jer.

  Vitamix er bedst kendt for at være brugt på restauranter, i smoothie cafeer og flot præsenteret i et hver kvalitetsbevidst hjem, som et af de bedste køkkenmaskiner - i mit hjem uden tvivl den bedste.Det som firmaet ikke har været kendt for, er de små single serveringsblendere.

  Det laver blenderkopperne og blenderskålene nu om på!

   
  Læs mere
 • Ja tak til rent drikkevand

  Medicinrester, pesticider og nitrat i vores danske drikkevand. Forskrækket, men samtidig en smule forvirret?

  Det er der ikke noget at sige til. For på trods af en principiel nultolerance overfor pesticider i vores danske drikkevand, dukker der konstant nye lukninger af vandboringer op. Skæmmende statistikker fylder medierne og hertil svarende konsekvenser. Måske er tiden inde til, at vi selv renser vores vand!

  Læs mere
 • Smoothies der mætter

  Jeg bliver tit spurgt om juice og smoothies kan erstatte et måltid? Og generelt vil jeg aldrig anbefale at erstatte et hovedmåltid med juice. Primært pga. den reducerede mængde fibre. Friskpresset juice er til gengæld et fantastisk dejligt og sundt mellemmåltid. 

  Læs mere
 • Virgin Cocktails og isdesserter

  Vi danskere elsker hygge og fest. Og med det forbinder vi straks god mad og drikke.
  Desværre bliver det tit den lidt mere fede og usunde udgave, vi vælger at tilsætte. Det sunde får mærkeligt nok en lidt hul efterklang af noget, der ikke er lige så hyggeligt. 

  Læs mere
 • Søde & sunde julegodter

  Julen er hjerternes fest. Og selvom de fleste måske mest tænker på julegaver, julefrokoster, knas og gløgg, så er det i ordets bredeste forstand måske vores hjerter, vi netop skal tænke lidt ekstra på. 

  Læs mere
 • Undgå madspild - Opbevar under vakuum

  I dette tema sætter jeg fokus på madspild, hvad gør vi for at minimere det og hvordan opbevarer du dine madvarer, juice og smoothies friske og sprøde og ikke mindst med deres vitaminier i behold. 

  Læs mere
 • Hvorfor Vitamix

  Hvordan kan man forsvare at bruge flere tusinde kroner på en blender? Og hvad er det, der gør, at alle andre producenter sammenligner sig med Vitamix? Disse og lignende spørgsmål vil jeg besvare i denne artikel.

   

   

  Læs mere
 • Fokus på plantemælk

  Måske har du oplevet på egen krop, at komælk kan være medvirkende til uren hud og at den kan binde de ekstra kilo på sidebenene, eller også er du slet og ret laktoseintolerant eller proteinallergiker. 

  Læs mere
 • Skønhed kommer indefra

  Folk bruger millioner af kroner på at pleje den ydre facade, så den kan holde sig flot og spændstig. Alt fra kosmetik og eksklusive cremer til silikone og botox. Lige meget hvor unaturligt det alt sammen er, vil vi gøre ALT for at holde vores krop og ansigt smukt. Når jeg siger alt, mener jeg alt – på nær en ændring af det, vi spiser og drikker.

  Læs mere
 • Brug vilde planter og ukrudt

  Hvis nogen havde spurgt mig for godt og vel 16 år siden, om jeg kunne tænke mig at smage et mælkebøtteshot, en skvalderkålssmoothie eller blot en brændenældejuice, havde jeg nok pænt takket nej. Nu bliver jeg barnligt begejstret, så snart jeg ser en brændenælde skyde op af jorden. Og den begejstring vil jeg gerne dele med dig. For det er lige nu, de pibler frem, og du kan gå på rov.

  Læs mere
 • Juice Shots - den lille stærke

  I denne artikel vil jeg dele min begejstring for shots. Og det er altså ikke de søde vodka shots jeg drak på Crazy Daisy for år tilbage. De shots, jeg her tænker på, er de rene varer. De består af potente planter, presset på min juicemaskine.  Måske har du prøvet et knaldgrønt hvedegræsshot, som bestemt er noget af det absolut sundeste vi kan indtage.

  Læs mere

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud