Kanon kundeservice - 120 dages returret - fri fragt over 500 kr. med GLS

Temaer

 • Juice Shots - den lille stærke

  I denne artikel vil jeg dele min begejstring for shots. Og det er altså ikke de søde vodka shots jeg drak på Crazy Daisy for år tilbage. De shots, jeg her tænker på, er de rene varer. De består af potente planter, presset på min juicemaskine.  Måske har du prøvet et knaldgrønt hvedegræsshot, som bestemt er noget af det absolut sundeste vi kan indtage.

  Læs mere
 • Brug vilde planter og ukrudt

  Hvis nogen havde spurgt mig for godt og vel 14 år siden, om jeg kunne tænke mig at smage et mælkebøtteshot, en skvalderkålssmoothie eller blot en brændenældejuice, havde jeg nok pænt takket nej. Nu bliver jeg barnligt begejstret, så snart jeg ser en brændenælde skyde op af jorden. Og den begejstring vil jeg gerne dele med dig. For det er lige nu, de pibler frem, og du kan gå på rov.

  Læs mere
 • Skønhed kommer indefra

  Folk bruger millioner af kroner på at pleje den ydre facade, så den kan holde sig flot og spændstig. Alt fra kosmetik og eksklusive cremer til silikone og botox. Lige meget hvor unaturligt det alt sammen er, vil vi gøre ALT for at holde vores krop og ansigt smukt. Når jeg siger alt, mener jeg alt – på nær en ændring af det, vi spiser og drikker.

  Læs mere
 • Hvorfor Vitamix

  Hvordan kan man forsvare at bruge flere tusinde kroner på en blender? Og hvad er det, der gør, at alle andre producenter sammenligner sig med Vitamix? Disse og lignende spørgsmål vil jeg besvare i denne artikel.

   

   

   

  Læs mere
 • Verdens grønneste juicer og smoothies

  I dette grønne tema vil jeg byde dig velkommen i mit univers. Jeg vil give dig en lille smagsprøve på min nye bog med samme titel. Fælles for alle opskrifter, artikler og videoer er, at de er ment til at skulle inspirere dig til at bruge endnu flere grøntsager i dine juicer og smoothies. 

  Læs mere
 • Undgå madspild - Opbevar under vakuum

  I dette tema sætter jeg fokus på madspild, hvad gør vi for at minimere det og hvordan opbevarer du dine madvarer, juice og smoothies friske og sprøde og ikke mindst med deres vitaminier i behold. 

  Læs mere
 • Sunde julegodter

  Julen er hjerternes fest. Og selvom de fleste måske mest tænker på julegaver, julefrokoster, knas og gløgg, så er det i ordets bredeste forstand måske vores hjerter, vi netop skal tænke lidt ekstra på. 

  Læs mere
 • Virgin Cocktails, Margaritas & Daiquiris

  Vi danskere elsker hygge og fest. Og med det forbinder vi straks god mad og drikke.
  Desværre bliver det tit den lidt mere fede og usunde udgave, vi vælger at tilsætte. Det sunde får mærkeligt nok en lidt hul efterklang af noget, der ikke er lige så hyggeligt. 

  Læs mere
 • Smoothies der mætter

  Jeg bliver tit spurgt om juice og smoothies kan erstatte et måltid? Og generelt vil jeg aldrig anbefale at erstatte et hovedmåltid med juice. Primært pga. den reducerede mængde fibre. Friskpresset juice er til gengæld et fantastisk dejligt og sundt mellemmåltid. 

  Læs mere
 • Ja tak til rent drikkevand

  Medicinrester, pesticider og nitrat i vores danske drikkevand. Forskrækket, men samtidig en smule forvirret?

  Det er der ikke noget at sige til. For på trods af en principiel nultolerance overfor pesticider i vores danske drikkevand, dukker der konstant nye lukninger af vandboringer op. Skæmmende statistikker fylder medierne og hertil svarende konsekvenser. Måske er tiden inde til, at vi selv renser vores vand!

  Læs mere